rezist porcul de craciun #rezist muie psd #ciumarosie

Muzica din Piata Victoriei – Realmente NECESARA!

Sal’tare. Au trecut 10 zile de la nefericitul moment din 10 August 2018 din Piata Victoriei. Si ROMANII par sa fi intrat in hora numita lupta de gherila. Doar ca vedeti voi, lupta aceasta are nevoie continua de „motive EMOTIONALE„.

Starea aceea de fronda din 10 August – Piata Victoriei

… cumva trebuie „cultivata si crescuta” precum o planta in gradina personala. Si cele mai bune „ajutoare” au fost intotdeauna colectivitatile (iar problema aceasta pare sa se fi rezolvat deja (partial) in Piata Victoriei) si un mod de exprimare al ideilor, care sa nu mai consume rapid energia protestatarilor si care sa „loveasca” si ca picatura chinezeasca.

Istoria ne spune ca MUZICA si cantecele de fronda au fost mereu una din caile prin care starea a putut sa tina vie trairea. Iar muzica ce se lipeste mereu de sufletul omului aflat in starea de revolta (de mai bune de 100 de ani incoace) a fost de multe ori cea cantata la chitara rece.

Si tot istoria ne-a confirmat si noua Romanilor, ca una sau mai multe chitari adunate laolalta si cantand intr-un singur glas, au avut puterea sa adune, sa aline si sa insufleteasca. Plus ca deja in Piata sunt deja cativa tobosari activi, inca de la momentul infamei ordonante 13. Deci ca EMOTIA are de unde „curge”, ca un izvor din piatra muntelui.

Si ar mai fi o chestie. Eu cred ca 1000 de glasuri cantand la unison, ii vor marca si partial infricosa, din ce in ce mai tare si pe nemernicii de Jandarmi. Pentru ca mesajul(ele) va(vor) fi acum mai lung(i) si nu punctual(e) precum scandarile pe care le tot strigam de 560 de zile in Piata Victoriei.
Hai sa cream un alt VIBE MUZICAL asemanator celui creat de Vali Sterian sau Cristi Paturca in 1990!
Si daca tot CODURILE PENALE sunt „in prim plan”, hai sa ne amintim melodia S-A VOTAT CODUL PENAL a lui Vali Sterian

Si inchei acest articol despre VIBRATIA MUZICALA a Pietei si Noii Revolutii, hai a en amintim si de melodia pe care revolutionarii, cetatenii Golaniadei si copiii lor inca o canta inflacarati si acum in Piata Victoriei!

Andrei
KIP IN TACI

urban piata victoriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*