apuseni

Muntii Apuseni dezgoliti incet, incet!

Sal’tare
Acum multi ani am facut in Apuseni un revelion pe la Padis – Cetatile Ponorului si m-am indragostit iremediail de acea zona. Asa ca mi-a placut sa revad pozele facute de Septimiu Bizo pe acolo si prin alte locuri.

Insa durerea muntilor Apuseni

pe care o emana acel articol, imi intra direct in suflet si parca as vrea sa ii bat pe toti cei care imi ies in cale. Dar dupa ce beau o cana de ceai si trag o gura de aer prospat, imi aduc aminte ca oamenii nu se pot schimba peste noapte si nici cu violenta.

Doar cu MULTA RABDARE si mai ales cu multe informatii oferite celor din jur. Si cu IMPLICARE CIVICA. Pentru ca popoarele vestice dezvoltate asa au evoluat si ar trebui sa ii luam drept exemplu. Asa ca dragii mei, cautati in interiorul vostru care sunt lucrurile sau actiunile benefice voua si celor din jur, care va fac placere si incepeti sa le faceti periodic.

Si dupa ce ati creat o rutina si o periodicitate, treceti la urmatorul nivel si faceti-o impreuna cu alti oameni pasionati de aceeasi activitate ca si voi, eventual organizati in Organizatii Non-Guvernamentale.

Andrei
KIP IN TACI

apuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*