„Motivationalul” de la Webstock 2017

Sal’tare. Merita din plin sa vii intotdeauna la prima parte a Webstock, aceea inspirationala si moderata deja traditional de minunea asta de femeie numita Cristina Bazavan. Si daca nu ai vreo legatura cu online-ul, acei oameni veniti acolo cu povestile lor si cu o incarcatura emotionala speciala, te incarca si pe tine si parca iti cresc aripi inspirationale. Si am sa va spun ce mi-a placut mie la oamenii astia frumosi:

Fotograful Alex Galmeanu este SUPER CALD si este mult mai lipicios decat multi dintre fotografii pe care ii cunosc. Tradus cred ca ar fi „fara nas pe sus”. Nu stiu daca e de vina faptul ca e tanar si a crescut odata cu online-ul sau poate din cauza povestii sale cu mireasa, care l-a facut pe el celebru. Insa caldura lui se simte in tot discursul sau. E posibil ca si eu sa nu fiu chiar obiectiv, ba chiar foarte subiectiv, pentru ca ma tot uit la fotografiile sale din 2007 de cand mi-am facut blogul pe Muzeul De Fotografie. Si nu in ultimul rand discursul si stilul sau de a spune lucrurile au facut din aceasta parte a Webstock ului un mini-TEDx

Lucian Mandruta. Daca m-ai fi intrebat despre el inainte de Webstock, ti-as fi spus BA MA LASI cu ala de cauta mereu atentie (si chiar el o recunoaste la momentul „-3:07:00”). Insa uite ca a venit momentul sa imi torn si un pic de cenusa in cap. De ce? Pentru ca el a stiut sa recunoasca atat de se senin acest lucru si a explicat si care ii sunt lucrurile care il fac sa mearga inainte. Si omul are lipici la public. Se vede clar experienta audio-vizuala din televiziune si toate acele cursuri de televiziune, plus anii aceia la CNN. Asa ca de acum inainte, cand va vorbi to’arasu’ Mandruta nu voi mai stramba din nas. Gata, mi-am turnat destula „cenusa”. Mersi Evensys ca mi-ati descoperit un alt Lucian, unul pe care eu nu-l cunosteam

BroMania aka Matei Dima. A fost elementul care provoaca pareri contradictorii. De ce? Pentru ca in goana dupa „VREAU SA FAC VIRAL” el a facut si chestii la limita ideii de responsabilitate si de care probabil nu e mandru ca „formator de opinie”. Insa el s-a format in State, acolo unde regula de baza e TOTUL SAU NIMIC ori ACUM SAU NICIODATA. La ei ideea de responsabilitate a celui care este „vector media” de abia acum inmugureste. Iar Matei si el cam tot acum (din ce am observat eu in ultimele sale interviuri inainte de Webstock) a inteles componenta asta.

Partea a doua a Webstock Motivational a continuat cu…

Marius Manole e acel actor vrajit. Si tot ascultand ce a spus el acolo ma gandeam: MA, DE CE OMUL ASTA NU APARE IN FILME, CA AR DA ATAT DE BINE. Si raspunsul a venit tot de la el: NU SUNT BUN PE FILM SI NU MA ALINT. AM INCERCAT SI REGIZORII AU RECUNOSCUT. Si a fost frumoasa si povestea parcursului sau pe la Resita, Braila, jocul sau prin 18 piese jucate in orase diferite si in goana trenurilor care il duceau de la un teatru la altul. Si parca mi-a inscriptionat in suflet a fost:
NU MI S-A PARUT GREU, PENTRU CA STIAM CA ASTA ESTE PRETUL PE CARE TREBUIE SA IL PLATESC PENTRU ACEASTA MESERIE SUPERBA!

Cei de la M.Ap.N. au zis ca pun hashtag armatei romane de 5 ani. Ma asteptam intru-catva sa vad aceasta instituţie de stat reprezentata aici, pentru ca in feed imi tot apar chestii interesante de la ei. Insa credeam ca vor fi cumva „scortosi”. Si m-a mirat cat de prezenti si in trend sunt la capitolul social media. A fost tare si clipul pus de ei:


A uns multe suflete si a creat o punte frumoasa. Habar nu aveam de proiectul Invictus, dar m-am bucurat mult sa aud a doua zi la TV ca participantii nostrii s-au intors cu multe medalii, asa cum prefigura domnul ALIN PREDA Sef biroului de comunicare online al MApN care a tinut prezentarea

Concluzie? Evensys au facut din nou o treaba minunata la Webstock si merita din plina 1000 de REACTIONS pe toate mediile de socializare!

Andrei, incantat de Webstock
KIP IN TACI

Surse imagini – Mothers and the city, Hoinaru, Foto Webstock

webstock 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*