Mosu, Niculinele, Nicusorii si Nicoletele… la ceas de inceput de iarna !

Sal’tare
Doamne ce trecere. Ieri eram ocupat cu posibila creare a unui Partidul Socialist si azi ma trezesc ca a venit ceasu’ lu’ Mos Niculae. Ba ce repede mai trece vremea asta ! Parca ieri era Revelionul si imi iesea fum din Margareta pe undeva pe la Manastirea Varatec. Dupa care iata-ma si acum cu gandul la concertele lunii Decembrie, cu gandul la cadouri si cu gandul la mirosurile mancarurilor de Craciun si Revelion. Eheeei dar hai ca m-am luat cu visarea si am uitat ce e mai important.

La multi ani ma dragilor cu numele de Nicolae, Niculina, Nicu si Nicoleta ! Sa fiti fericiti si sa fiti mereu niste „mosi” frumosi si plini de viata. Pentru voi am si o melodiara frumoasa din perioada interbelica cu un Nicolae – Laie Chioru – cantata de Petru Alexandru.

Petrecere placuta !
***
P.S.1. Si pentru ca am fost cuminte Mosu a venit si la mine. Si ce credeti ca mi-a adus. Sa nu aud „O bata de baseball, ca prea am fost cuminte !”, ca va alerg de nu va vedeti. Ei bine nu, „mosul” meu e meloman si mi-a adus Frank Sinatra. Si pentru ca nu imi mai iese din cap New York, New York cantata de INconstantIN si urlata de noi pe margine, la Karaokele de diminica, pe acestea o sa v-o las aici si acum din cadoul meu de la MOSU’ !

(Si aici aveti si un video al melodiei asteia. Superb !!!)
P.S.2. Si pentru ca Blu’z ne da Beatles sa ascultam azi de „mos”, uite ca nu ma pot abtine si dau si io. Ca doar azi se fac daruri ! NU ? Melodia e Hey Jude !

Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*