manele
manele

Moldovenii di pisti Prut ! Mai talentati sau mai ambitiosi !

Sal’tare
Va duceti aminte ca va povesteam la jumatatea lu’ Decembrie, ca am reusit sa ajung la Hotel Pestera. Ei bine acolo am avut parte si de party, cu gratar, cu miel la protzap si cum ma stiti „nebun” dupa hore, sarbe si alte asemenea am avut parte de vreo cateva melodii din acestea. Si in timp ce vorbim o sa si dau drumul uneia de acolo, ca sa intelegeti la ce ma refer.
La Soldanesti

Mai erau inca vreo 2 la fel ca asta, insa nu dau de ele pe net. Ei bine tre’ sa va spun ca in prima faza cand a inceput mi-am zis: DOAMNE, CE MANEA INFECTA !
Ei bine nu ! Graiul moldovenesc, ritmul tot de acolo si maniera funny nu te lasa sa ai mult timp parerea asta. Si acu imi vine in minte o intrebare grava ?
Stiu moldovenii sa faca treaba cu muzica, fie usoara, fie populara, mai bine ca noi ? Sau e doar o problema de ambitie ? Nu de alta dar formatiile si cantaretii de peste Prut au venit si au avut succese BUNE DE TOT, in ultimii ani ! Sau este vorba doar de o FOAME MAI MARE (vorba unui amic cu care discutam de acest subiect) ?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*