„Moldovani” – Doi la numar. Si Superbi!

Sal’tare
Zici „moldovan” si parca te duci cu gandul la Doina si Ion Aldea Teodorovici, la vinul de Cricova sau la orchestra Lautarii din Chisinau. Asa ca azi am sa va povestesc si eu despre doi frumosi foc si la exterior, dar mai ales „la interior”, acolo la suflet. Si asa cum e normal, dam intaietate doamnelor. E vorba de Soacra Mica despre care va vorbeam eu in trecut. Timpul a trecut si ea intre timp are o activitate maxim: – Ne incanta cu ziceri sau linkuri pe Facebook – Face si Video Blog, pe Toutube – Si cand are timp de plictiseala scrie carti, scrie in continuare pe Jurnalul Soacrei Mici, dar si pe Blog de vineri Ziceti voi ca nu merita pe deplin titlul de „basarabeanca harnica”? *** Si numarul doi un „basarabean” tare iute la gura si cu limba ascutita. Il cheama Ilie Plamadeala, lucreaza la Realitatea.MD, dar cu siguranta cei mai multi dintre voi il cunoasteti ca prezentatorul de la THE DUCK SHOW. DE ce imi place baietanul asta? Are o pasiune maxima atunci cand vorbeste. Si cel mai bine puteti vedea asta in video-ul acesta:

LATER EDIT: CANALUL A DISPARUT SI VIDEO-UL

Este genial cum transmite tot ceea ce doreste LIBER si cu expresia fetei care se schimba tot timpul, dar si cu mainile, care parca imbraca cuvintele. Si modul in care pune problema in toate video-urile lui, parca ma pune sa strig la toti pseudo-ziaristii nostri si sa le spun:

LUATI MAI COPII AMINTE. ASA SE FACE. SCURT SI OBIECTIV, FARA INFLORITURI, FARA POLEIALA!!!

P.S. Tot cautand o poza cu el, am dat si peste acest interviu, in care explica CE, CUM si DE CE „The Duck Show” Andrei KIP IN TACI Surse imagini – Realitatea MD & Arthur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*