Moldova sau Omenirea SE HRANESTE CU ILUZII?!?

Sal’tare
La postul anterior am primit de la Bogdan „Saturnianul” un comment care suna asa:

Da’ omu’ prin părţile astea ale Balcanilor văz că e obişnuit să trăiască cu iluzii şi să se bucure de ele!

Ei bine nenea Bogdan sa stii ca omul se hraneste peste tot cu iluzii. Uite nu ami departe decat aseara am vaut un film vechi superb numit Contact. Ei bine si acolo spuneau aia ca oamenii se hranesc dintotdeauna cu iluzii si ca poti fi cel mai mare Toma Necredinciosu’, insa pentru ca variabilele in stiinta, atat cat o cunostem noi, te vor duce intr-un final la aceeasi concluzie la care a ajuns si Eistein

Aici se afla slabiciunea pozitivistilor si a ateilor de profesie, infatuati in convingerera ca ei au avut succes in a scapa lumea nu numai de zei, dar si de miracole. Frumusetea este ca trebuie sa ne limitam la recunoasterea MIRACOLULUI, dincolo de care nu este nici o iesire. A. Einstein.

Asa ca reintorcandu-ma la „subiectul zilei”, MOLDOVA si revolta de acolo, cred ca oamenii de acolo au dreptul sa se iluzioneze si sa creada in LIBERTATE. Plus ca sa fim seriosi… cat timp in jurul lor ei au tari care se bucura de LIBERTATEA CUVANTULUI, cred ca pot spera si ei la acest lucru. Ca nu vor stii sa gestioneze ceea ce vor castiga (daca vor castiga) sau ca dupa castigarea LIBERTATII, tot niste „fosti” vor fi cei ce vor conduce structurile ca si la noi, face subiectul altei discutii. Insa cred ca si cu aceste riscuri asumate, ei si-o doresc in continuare! P.S. Si inchei cu o vorba superba gasita la Vlad Bogos:

ce am castigat de la trecerea din comunism in capitalism? Dreptul la opinie(pe care nu l-as da pe nimic, caci asta ma face sa ma simt om, nu figura din multime)

Andrei… 😉 KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*