Mitzaaa, il barfeste pe Artistu’!!!

Sal’tare
Da fratzilor, azi eu sint la timona, pentru ca Artistu’ e inghetzat. Cine sunt eu ? Cum cine sunt ba uratilor ? Io sunt bicla lu’ uratu’ asta care scrie pe blog. Iar de vreo cateva diminetzi, ma tot chinui sa il inghet pe Andrei, ca sa il pot barfi si eu in liniste cu voi. Azi ce credeti ca i-am facut ? Fata jmechera cum sunt, am stiut ca la ispitele legate de viteza i-am zis cat de sincer am putut:
AUZI COAE, IO CRED CA NU TE POTI TINE DUPA AUTOBUZ, DE LA ORHIDEELOR, PANA LA SPITALUL MILITAR CENTRAL !
Atat a trebuit sa auda dementul ca sa vezi goana ce i-a dat. Sigur ca dupa aia era incins, insa starea nu a tinut prea mult, ca transpiratia dupa spatele dumnealui incepea incet, incet sa faca pojghitza si pe la mustacioara incepea sa se depuna promoroaca. Acu’ hai sa va zic si cum il vede lumea pe nebunu’ asta. Imaginati-va ca sunteti chiar voi dimineata in drum spre servici si vedetzi o mogaldeatza, imbracata ca pentru Polul Nord, cu caciula, cu ochelari pe ochi si un usor tremur al intregului corp, calare pe bicicleta. Evident ca cei mai multi pufnesc instantaneu in ras. Unii care reusesc sa isi mai stapaneasca rasul, mai si striga chestii de genul:
VEREEE, DA VARZA MURATA UNDE ITI ESTE ?!? sau DA BA UITE CA IO MI-AM UITAT OCHELARII DE SOARE ACASA SI PE CANCERUL ASTA ERAU BUNI. BAIATU’ NU MI-I DAI PE AI TAI ? sau IA-TI BA MILOGULE ABONAMENT PE METROU !
Sigur ca partial le dau dreptate si nu prea.
* NU le dau dreptate, pentru ca daca nu am merge amandoi la servici la el, nu mi-as mai misca si io oasele si ar fi chiar frustrant. As fi ca un cal de curse pe care a dat stapanul o gramada de euroi si il tine acasa, ca sa i se plimbe copiii prin gradina cu el.
* DA le dau dreptate alora, pentru ca e totusi cam frig si pentru pinioanele mele, la ora 7.30…8. Mamaaa, stii cum trosnesc cand intram pe Calea Giulesti dimineatzaaa ! Oaleuuuu !!!
Aaa da’ apropo de cum se uita lumea. Mai vezi pe strada cate o fata din asta „trendy” imbracata cu buricul la vedere si rochitza scurta, tremurand in drumul catre scoala. Ei bine cand ne vede pe noi doi, ECHIPA DE SOC, o apuca pe aia tremuratul serios. va unele chiar se si inchina. Despre trafic cred ca v-a mai spus si el cate ceva, insa mereu a omis sa va spuna ca atata sex oral cat isi impart ei in TRAFIC, nu cred ca se intampla intr-o luna, intr-o casa de tolerantza.
Gata hai ca vad ca a inceput sa miste usor, usor. Asa ca fug rapid sa nu ma prinda ca l-am barfit.
Mitza… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*