Mita loveste din nou

Sal’tare. Probabil unii din voi s-au intrebat: MA DA’ DESPRE MITA LUI CEA CU DOUA ROTI, DESPRE TRAFICUL BUCURESTEAN SI ALTE ASEMENEA, DE CE NU MAI ZICE MA ARTISTU?

Simplu, pentru ca acum vreo 3 luni de zile o persoana bine intentionata mi-a facut bucuria sa imi ciordeasca bicicleta. Asa ca am plans eu cat am plans dupa ea si dupa ce am nuntit bine am zis ca merit si eu sa imi gasesc alta Mita.

Asa ca de ieri sunt noul posesor al unei bicle nou noutze pe care nu o mai leg pe strada, ca n-am chef sa raman si fara asta. Primul drum facut ieri cu ea in trafic a fost un pic scary. Ma dezvatasem de injuraturile soferilor, scuipatul pietonilor, latratul cainilor si claxoane din toate partile.

Da’ ce sa ii faci, se invata omul cu toate, ca doar suntem fiinte care se adapteaza.

Voi care mai bicicliti?

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. ha ha ha, calare pe situatie? :).
  Vezi ca iti citesc foiletonu’ cu luna de miere… pana acum ai vazut intr-o zi cati altii intr-o saptamana. Nu esti obosit?

 2. in primul rand casa de piatra! f frumoase povestirile din luna de miere+ nunta
  revenind la bicicleta..ma stii doar ca sunt biciclista (doar pe aici am lasat comentarii in general); stiu senzatia sa nu-ti vina sa lasi bicla noua pe strada: asa am facut si eu in primele 2 luni cand mi-am luat bicicleta noua; dar dupa aceste 2 luni, am zis ca bicla e destul de veche, deci pot sa o las legata de un pom/gard…
  iti urez sa te poarte cat mai mult noua „Mitza”, pe drumuri bucurestene, si nu numai!

 3. Ai rupt-o in neferricire daca te aude gealatii ca ti-ai luat alta….vezi ca odata cu criza asta or sa scumpeasca bicicletele si or sa inceapa sa le fura astia din nou :)=))

 4. @Yo – Eu am cam fost la inceput, insa nevasta-mea fiind asa de fericita si mereu zambitoare mi-a transmis si mie ceva, ceva de la ea! Asa ca am avut rezerve de energie si buna dispozitie… 😉
  @Ioana – io cred o sa o leg, insa o sa ma uit de vreo 10.000 de ori inainte, ca vorba aia: CIN’ SE FRIGE CU CIORBA, SUFLA SI’N WHISKI CU GHEATA!!! :))
  @fANEL – Io sper din toata inima sa nu ai dreptate! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*