MILTIA? POLITIA? Tot aia… un ORGAN fara vlaga!

Sal’tare
Nu vreau sa fiu rau si nu vreau sa ma apuc sa zic asa cum zic unii tampiti:

Asa le trebuie! Sa mai moara cate unul si dintre ei, ca poate asa isi dau si ei seama ce treaba au!

Departe de mine acest gand, pentru ca eu cred ca nici o fapta, oricat de grava ar fi ea, nu merita pedeapsa cu moartea. Moartea nu e o rezolvare, ci doar inceputul unei alte frustrari. Din moarte se naste ura, nu impacare!
Dar sa revin… subiectul articolului de fata este de fapt Daniel Uta (aka Danezu)
Nu e posibil ca intr-o societate in care avem un ORGAN LEGIUITOR, sa avem clanuri care controleaza judete intregi
Nu e posibil ca atunci cand eu ma duc la politisti si le spun ca mi-a fost furat casetofonul si roata de rezerva, ei sa imi spuna:

Eee, acu aveti si dumneavoastra grija pe unde va lasati masina, ca Giulestiul e o zona periculoasa!

Pai si asta nu e treaba ta, mai ORGANUL IMPOTENT al LEGII SI ORDINII? Nu tu esti cel care trebuie sa ii duca pe astia la „mititica”?
Da’ de ce sa te chinui tu si sa iti pui in cap toti tiganii sau toti mafiotii, cand e mai usor sa dai amenda pentru un banc cu politisti spus pe strada!
Sper ca politistul sa se faca bine si sper ca MINISTERUL DE INTERNE sa se trezeasca macar acum in al 25-lea ceas si sa faca o „curatenie” prin propria ograda si sper ca in viitor baietii de la Parazitii sa nu mai aibe de cine se lega:

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Ca bine le zici! Asa imi amintesc ca, in piata unde are sotul meu magazin, au fost cateva spargeri pana au ajuns si la el. Cand o venit organu’, in loc sa prinda faptasu’ el avea o grija: sa-i dea amenda ca n-a avut sistem de supraveghere. Desiiii…una din victime avusese si, cu toatea astea, aia a fost cea mai pagubita. Ei, ce mai zici?! Traim in Mistomania si asta ne ocupa tot timpul…
    .-= alexdana´s last blog ..Photo Story Caineni-Bai – partea a doua =-.

  2. Aici chiar cred ca il muscam pe ala de gat. Cum pana mea tu ma amendezi pe mine ca nu am SISTEM DE SUPRAVEGHERE. Cred ca ti-l injuram de toti banii aia de amenda, de il gasea gaia! 🙁

  3. Si atunci sa nu le dau dreptate colegilor care si-au depus actele pentru emigrare? Ba mai mult… Oare va mai dura mult pana cand mi le voi depune si eu? Daca lucrurile merg in aceeasi directie. mi-e teama ca nu va mai dura mult! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*