Mickey Mouse vesnicul erou al Copilariei!

Sal’tare. Îmi aduc aminte cu mare drag, cum în vremea claselor primare mă uitam aproape hipnotizat la Mickey Mouse. Era în aventurile lui şi ale lui Goofy sau Donald un mic „drog copilăresc”. Sigur ca în condiţiile de atunci, în care desenele animate erau „cu porţia”, puteţi spune ca acest fenomen se întampla din cauza „raritaţii” lor. Anii au trecut şi am devenit tătic. Şi cum copiii vroiau şi ei desene animate, aşa cum auzeau la creşa sau grădi, în afară de ceea ce ne ofereau cu mare drag Disney Junior, m-am gândit sa le ofer şi o parte din Mickey Mouse vechi.

Atunci, pe la 2 – 4 ani, nu au fost foarte atraşi de idee. Însă când în programul celor de la Junior a aparut Clubul lui Mickey Mouse, am simţit la ei o atracţie la fel de mare ca cea manifestată de mine la descoperirea lui Mickey, de care vă povesteam la începutul articolului. Şi fără să vrem ne-au prins si pe noi. Asa ca la aparitia carţilor cu Mickey de la Deagostini nu am stat prea mult pe ganduri pentru a le achiziţiona. Am luat dupa aceea şi cateva DVD-uri, tot din aceeaşi colecţie.

Timpul a trecut şi febra „Clubului” ne-a mai trecut. Între timp au fost şi scoase din grila de programe. Însa acum vreo câteva luni le-am revăzut în reluare. Şi mare mi-a fost mirarea când am vayut ca toti ai familiei suntem la fel de atrasi de aventurile celor 5 eroi. Şi parcă simţind acest lucru, cei de la Disney Junior vor sa ne faca luna aprilie una de poveste. Aşa ca iată ce veste bună ne-au trimis:

Un nou serial, Mickey și Pilotii de Curse, va avea premiera la Disney Junior pe data de 22 aprilie, la ora 10:30.

Cel mai îndrăgit personaj Disney, Mickey Mouse și prietenii săi – Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald – iau parte la curse pline de aventură și umor în mașinile lor personalizate, în diferite locuri pe glob, dar și în orașul lor natal, Hot Dog Hills.

Mickey Mouse

În plus, Minnie și Daisy au o afacere secundară, numită Ajutoarele Abile. Ele demonstrează multă creativitate și autenticitate în provocările întâmpinate. Acestea pot fi salvarea unei pisici dintr-un copac, recuperarea unor bijuterii pierdute din canalizările Parisului sau multe, multe altele la fel de surprinzatoare si amuzante.
Nota Redactiei: Ca in Donald şi cursa cu baloane) puse în contextul curselor de mașini.

Si pentru ca 1000 de vorbe nu fac cat o poza sau cat un filmulet, iata si o mica mostra din ce vom putea vedea incepand cu 22 Aprilie:

Dupa Clubul lui Mickey Mouse

In plus, asa cum toate episoadele din Clubul lui Mickey Mouse au avut intotdeauna parte de dezvoltare personala adaptata copiilor, iata ca avem parte si la acest nou serial de asa ceva. Detaiile despre aceasta componenta suna cam asaŞ

La fel ca toate programele Disney Junior, serialul Mickey și Piloții de Curse are la bază o programă educațională menită să cultive diferite arii de dezvoltare ale copilului: fizică, emoțională, socială și cognitivă, precum și stimularea abilităților de gândire, etice și creative. Poveștile prezentate pun accentul pe modalități multiple de a rezolva diverse probleme și sprijină copiii să dezvolte abilități de gândire critică, dar și perseverență și flexibilitate. Curiozitatea și bucuria descoperirii sunt elemente centrale în serial, pe măsură ce Mickey și prietenii săi explorează diferite țări, culturi și tradiții în aventurile lor

Mersi Disney Junior pentru vestea buna si va promitem sa fim alaturi de toate aventurile lor. De ce? Pentru ca voi ne aduceti si zanbete si problemele de logica cele mai interesante.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*