muzica

Melodii care nu te lasa…

Sal’tare
Stiu ca sunteti obisnuiti sa ascultati la mine pe bloga muzici old, ca astea sunt cele de care va vorbesc mereu, insa azi am trei melodii romanesti relativ noi, care mi s-au lipit de suflet si pe care vreau neparat sa le impart. Nu ma intrebati „DE CE”. Pur si simplu un simtamant din interior parca ma impinge sa fac asta.

Prima melodie este Lora – Fara el

Mai in gluma, mai in serios, acum ceva timp spuneam ca melodia asta este „noul tip de manea”. Sincer sa fiu nici acum nu ma dezmint si ma bucur ca voi fi in continuare un mare manelist – 😀 Si daca tot am vorbit de „manele”, o sa va dau alta exponata tot de la Lora.

Lora – Puisor

Si va spun eu ca daca o ascultati intamplator la radio va ramane in minte jucaria asta. Si dupa ce am vazut si clipul, ca un mascul ce sunt, am putut spune si un Mmmm – 😀 Si ultima „obsesie” muzicala nu mai e manea. E ultima aparitie a lui Smiley.

Smiley – Acasa

Are ceva in stilul de a canta aceasta melodie, care ma face sa o ascult pe REPEAT de multe ori. O fi de vina si glasul lui Smiley. O fi de vina si textierul. O fi de vina si prietenii lu’ Smiley care l-au ajutat. Ce sa zic, ii felicit pe toti si sper ca pe viitor sa mai faca asemenea minuni.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*