Maraton sportiv in familie de 1 iunie!

Sal’tare dupa maraton. Va aduceti aminte de povestile mele cu Zeko si Secom? Ei bine prietenia mea cu ei a ramas intacta si am tot luat diverse Suplimente Alimentare de la ei (In primul rand pentru baieti, dar si pentru noi). Asa ca daca prietenia noastra este una de lunga durata am zis ca trebuie neaparat sa va spun si despre SUPERBA NEBUNIE pe care o organizeaza de 1 Iunie in I.O.R. Iata cum suna comunicatul lor de presa: Secom® invită familiile să se bucure de 1 iunie prin mișcare

Asa ca pe 29 mai 2016 in București, de primul 1 Iunie liber

Secom® invită copiii, părinții și bunicii la un Maraton de Sport în Familie

Evenimentul se va desfășura joi, 1 iunie, între orele 11.00 și 16.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București (fost I.O.R.), și va cuprinde cinci ore de mișcare cu exerciții special create pentru familii.

Antrenamentele vor începe la ore fixe și vor fi susținute de Radu Restivan, pasionat de sport, instructor de cycling și fondatorul 321Sport, o comunitate sportivă dedicată celor care doresc să-și schimbe viața prin sport. Astfel, participanții se vor bucura de o oră de sport antrenantă și memorabilă alături de copii. Fiecare oră va cuprinde o etapă de încălzire, antrenamentul propriu-zis, și o etapă de relaxare.

Participanții vor sări, vor avea probe de ștafetă, exerciții cu greutatea corpului, genuflexiuni, iar la final fiecare va pleca acasă cu câteva idei de activități sportive pe care le pot face oricând și oriunde cu cei mici. Majoritatea exercițiilor vor necesita doi participanți pentru a putea fi efectuate, iar interactivitatea este una dintre condițiile pe care le vor respecta cei prezenți.

„Secom® a ales să invite familiile de Ziua Copilului la cinci ore de mișcare, pentru că ne dorim ca părinții să dezvolte și să promoveze în familie cultura mișcării. Obezitatea infantilă este o realitate pe care părinții ar trebui să o privească cu mare responsabilitate. În spatele statisticilor care plasează România pe locul doi în Europa privind obezitatea la copii, se află alimentația dezechilibrată pe care o primesc copiii, lipsa mișcării și lipsa unui model de viață sănătos în familie.

Haideți să schimbăm aceste lucruri, iar de 1 Iunie ne propunem să facem un mic pas în acest sens”, explică Lucia Costea, managing partner Secom®si indragostita de maraton.

„Credem că timpul petrecut în familie este cel mai important, iar interacțiunea umană are un rol aparte indiferent de vârstă. Sportul este o metodă foarte bună de a conecta oamenii indiferent de vârstă, căci în momentul în care facem mișcare suntem cu toții la fel. Pe lângă lucrurile obținute direct prin efortul fizic (forță, coordonare, viteză de reacție), sportul oferă posibilitatea de a transforma oamenii de lângă tine în prieteni, iar bariera de vârstă nu mai pare un impediment.

În plus, părinții și bunicii sunt exemplul pe care cei mici îl au la îndemână în fiecare zi, iar inspirația sportivă poate veni chiar din interiorul familiei la maraton sau la orcare din activitatile sportive. Într-o lume în care unii părinți aleg să le ofere celor mici tablete sau telefoane pentru a le umple timpul liber , noi vrem să încurajăm un stil de viață sănătos în familie și o dezvoltare armonioasă a celor mici!”, susține Radu Restivan, antrenor, fondator 321Sport.

După fiecare oră de sport si maraton, Secom® le-a pregătit copiilor și o tombolă cu premii care să-i ajute să facă activități sportive acasă, împreună cu familia.

Accesul la maraton este gratuit. Intrarea se face din str. Baba Novac, iar Maratonul de Mișcare în Familie Secom® se desfășoara pe iarbă, în poiana din stânga Foișorului de lemn (mergeți 60 de metri pe alee).
Evenimentul face parte din Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Națională!

Despre Secom®
Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, şi promotor al frumuseţii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe (suplimente alimentare și cosmetice naturale).

Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, precum și prima gamă de suplimente special create pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.
Compania este importatorul exclusiv în România al brand-urilor:

Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producători de top din SUA, recunoscuți datorită formulelor inovatoare.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale și aprox. 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piața din România.
Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 12 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Victoria Donos si ea pasionata de maraton
PR Manager Secom®

Note subsol:
1) http://goo.gl/T08B8r
2) Specialiștii susțin că părinții le dau copiilor tableta sau telefonul mobil de la vârste tot mai mici, considerând că în felul acesta suplinesc lipsa de interacțiune pe care un copil ar trebui să o aibă în mod obișnuit, în parc sau în fața blocului. http://goo.gl/pZGRXI

Hai grabiti-va si treceti in TO DO LIST pentru 1 Iunie o vizita in parcul IOR. Distractie maxima dragilor!

Andrei, incatat dupa maraton
KIP IN TACI

maraton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*