Manipulare, Senzational si Prostie de ambele parti, plus melodia zilei in acord cu toate astea ! ;)

Sal’tare
Fenomenul stirilor de la ora 5 il stie toata lumea. ideea de senzational a avut perioadele ei cand a fost la mare cautare. insa la momentul asta nimeniu nu prea mai da doi bani pe ideea de SENZATIONAL, in conditiile in care OTV-ul a murdarit-o atat de grosolan.
ei bine tot Pro-TV se simte acum pe val si incearca sa devina un factor de „revolta sociala”, insa de multe ori o da usor de tot in penibil.
Si totusi oameni buni va intreb ? Va mai dura mult pana vom mai inghitzi tot ceea ce ni se ofera ? Nu de alta dar si pe mine ma prind cateodata revoltele sociale ale acestor mijloace mass-media si imi vine dupa aceea sa imi dau niste picioare in cap ca la momentul respectiv nu am „mirosit jmecheria”, de nu va inchipuitzi.
Aaa si apropo voi cum va descurcati in capcanele intinse de mass-media ?
Si la final uite si de la ce am pornit cu ideea acestui post. De la acest filmultetz dupa 220.ro. Si a nu se intelege ca sunt suparat pe fatul ca l-au prins pe ala cu „fofarlica”, ci ma deranjeaza faptul ca in acele zile ei au deformat realitatea. ADIK ? Adik spuneau la TV ca in BUCURESTI a nins de nu mai poate merge nici o masina, in conditiile in care nu ninsese deact vreo 15 cm si m-am trezit asaltat de o gramada de telefoane de la cunoscuti care ma intrebau cum ma descurc in BUCURESTIUL blocat.
Si pentru ca am chef sa iau la misto toata mass-media azi uite le las si o dedicatie speciala:

Andrei… ­čśë
KIP IN TACI

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*