Tricouri pentru cuplu

Manifest pentru MATRIMONIALE

Sal’tare
Curiozitatea ma indeamna sa va intreb: DE CE SPUNETI DIN CE IN CE MAI TARE MATRIMONIALELOR… NU?

  • Frate imi aduc aminte ca primul site de acest gen pe care l-am vazut, a fost prin timpul facultatii, HIHOOY.COM, cumparat ulterior de NOI2. E adevarat ca atunci „spamul” de curvete care sa agate clienti nu era asa mare ca acum. Insa erau si atunci. Treaba cu dating-ul era si este simpla! Vezi profil, dai mesaj, discuti cateva zile si daca sentimentul de placere e de partea amandurora deja se poate trece in off-line. Deci ele ofera avantajul rapiditatii, cerinta mult ceruta in societatea de azi care se grabeste mereu undeva!
  • Apropo de vechituri, pe vremea aia Amore.Ro tot un site de dating era. Astazi vad ca el a vazut a merge bine treaba cu curvetele si le-a facut pe ele personaje principale. Si din cate vad nu ii merge rau deloc (Later EDIT: Azi vad ca a ramas din el doar un fluture roz!)
  • Ce a urmat dupa aceea? Pai cred ca Aman2. Iar asta mi se pare si azi o minune de site. DE ce? Pentru ca ofera un profil foarte stufos. Nu stiu daca intrebarile sunt cele mai inspirate, insa oferta informationala initiala e multa. Plus ca ei au fost primii ce au oferit conturi premium platibile printr-un SMS. Iar asta spune ceva. Vad ca acum contul PREMIUM e 2 dolari. Zic ca e o suma OK, pentru a avea drepturile astea. Aaa, si era sa uit. Imi placea la ei atunci faptul ca iti da deau acele newslettere cu partenera care ti se potrivea minim 50% cu profilul tau. Si mai e ceva. De atunci si pana acum din punct de vedere al designului nu s-au schimbat. Si uite ca se afla in primii 10, cu peste 1000 daca nu chiar 2000 de unici pe zi
  • Urmatorea aparitie pe firmament in piata a fost Sentimente.Ro. Despre el imi spune un var care e extrem de activ pe acolo, ca e un site care functioneaza bine. El foloseste la greu si varianta pentru mobil si cica ii merge relativ OK. Pe vremea cand l-am descoperit eu era la inceput si cam facut din topor. Insa nu pot decat sa ma bucur pentru ce a ajuns azi. Inseamna ca pe aia de il au chiar i-a interesat sa faca ceva misto
  • Si daca tot am amintit de el la inceputul articolului, hai sa inchei tot cu el – NOI2. El a inceput initial ca site de sine statator, nu ca subdomeniu al NEOGEN. Sigur era tot al NEOGEN-ului, dar nu ca subdomeniu. Sincer, parca imi placea mai mult. Era mai aproape de ideea de site de dating. Modelul de azi e mai aproape de ideea de social networking (asa cum bine zicea Orlando asta vara). Si chiar cu toate legaturile facute la cluburile NEOGEN sau la forumuri, parca tot nu atinge nivelul informational pe care il ofera cei de la Aman2. Insa pentru cei care se plictisesc repede cred ca OK, pentru ca ofera informatii rapide si legaturi catre toate locurile in care activeaza respectiva persoana in cadrul sistemului NEOGEN!

Cam asta a fost manifestul meu PRO MATRIMONIALE! De ce l-am facut? Pentru ca acu vreo 4-5 zile auzeam doi cunoscuti ca viata asta cu ritm prea alert nu le ofera ragazul sa isi mai caute parteneri. Sigur ca fiind un el si o ea, initial am fost tentat sa ii cuplez, insa dupa o scurta analiza mi-am dat seama ca sunt mult prea diferiti. Asa ca dragii mei mi-a reprimat dorinta de a fi un mic Cupidon si v-am scris acest mic indrumar, poate asa va apucati si voi sa va cautati cate un partener si sa nu va mai aud plangand-va mai rau ca babele dupa o pereche!
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Daca considerati util, cred ca ar trebui apreciata si munca celor care administreaza agentii matrimoniale. Asta pentru a evita experiete neplacute cu tot felul de personaje deghizate si majoritar neserioase, inscrise pe site-uri de matrimoniale. O agentie matrimoniala serioasa ofera garantii suplimentare unui site banal de matrimoniale.

  2. Am vrut mult timp sa mai revin asupra subiectului, insa uite ca de atunci si pana acum, insa uite ca tanti Inspiratia nu a mai vrut sa mai fie pretena cu mine in privinta acestui subiect!

  3. Lol….parerea artistului despre matrimoniale…..am scris si eu ceva pe un blog cu ceva tip in urma ssi tind sa cred ca parerile sunt aproape la fel. toti am inceput cu aman2 si am terminat cu sentimente.si cred ca era normal pentru ca astea erau la moda. cine stie acum facebook maine alta. salutare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*