sarbii din Banat
sarbii din Banat

Mandrie, optimism si vremuri naspa!

SA TE FEREASCA DUMNEZEU TOTUSI DE SUPARAREA BANATENILOR SI A SARBILOR! Si imi dau seama ca are atata dreptate si imi pun problema:

OARE IN ACEST CAZ E VORBA DE O ABDICARE DE LA ACEL ECHILIBRU?

Destup o sticla de vin si incep sa meditez la subiect. Si tot meditand, dupa vreo trei pahare imi dau seama. Nu e o abdicare, ci o sustinere a unei madriei de A FI OM. Fug repede la calculator si scriu aceasta fraza, dupa care nu mai gasesc continuare. Asa ca scriu si sterg ca un apucat, insa nu imi place deloc ce iese. Evident ca pana la urma tot de la mandruta mea imi gaseste continuarea (suparata nevoie mare, ca stau in calea intalnirii ei cu Mos Ene). Ofteaza si imi dicteaza:

ESTE MANDRIA DE A PURTA „COLOANA VERTEBRALA”

Frumos spus. Vedeti, de aia o iubesc eu pe olteanca asta mica. Si dupa „zicerea” asta mi-am adus aminte de o alta zicere… la fel de inteleapta, culeasa tot de prin Banat de nenea Tudor Gheorghe:

Capul ce se pleaca, sabia nu-l taie… da’ nici LUMINA nu o vede!

P.S. Va urez, LA MULTI ANI (Мулти Ани) si UN AN NOU FERICIT, celor care aseara ati sarbatorit ANUL NOU pe rit vechi!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Coloana vertebrala poate sa fie orizontala sau verticala, nu stiu daca a purta o coloana vertebrala este cu adevarat ceva cu care trebuie sa te mandresti, nu asta este esenta.
    calitatea ta este data de ceea ce ai facut pentru altii, daca sunt mai buni si mai fericiti dupa ce au interactionat cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*