Tineti minte bai ADMINISTRATORI!

Si desi titlul va duce cu gandul la clasici administratori de bloc, eu astazi va voi vorbi despre politicieni in general. Pentru ca in fond si la urma urmei si ei sunt tot niste administratori.

Si ce sa tina minte acesti administratori?

Sa tina minte ca unele din satele Romaniei sunt mult mai bune barometre decat orice investigatii sau orice sondaje facute la nivel national. Si nu vorbesc despre problemele oamenilor de acolo, ci la linistea care te infricoseaza atunci cand treci prin ele. Si nu vorbesc de sate aflate pe cine stie ce vaioage fara asfalt sau canalizare, ci despre sate sau comune aflate pe drumuri judetene, cu sosele noi.

Iar daca asta nu va convinge indeajuns, puteti trece si la ora pranzului sa vedeti cum din scoli care erau odata pline de zumzete de copii, acum ies 10-20 de copilasi ai intregului ciclu primar. Si pe ulitele comunelor rar mai vezi copii cu biciclete sau macar cu tablete, ca la noi prin cartier, incercand sa faca schimb de jocuri.

Eventualul DE CE pentru administratori, cred ca are raspunsul subinteles!

Insa il mai scriu odata, in caz ca unii dintre voi chiar aveti televizorul pe alt canal. Pentru ca dezvoltarea regionala si locala e doar o vorba buna de aruncat in vant, atunci cand sunt alegeri sau cand vine vorba de facut CENTRE INFO-TURISTICE in sate de zarzavagii din mijlocul Olteniei, in care „turistii” vin doar sa isi ia varza, ardei sau rosii si pepeni vara. Ideea de fabrici locale care sa adune macar jumatate din forta de munca a obstii respective, e tratata ca o idee comunista.

Insa trebuie sa intelegem ca daca acest lucru s-a intamplat candva in trecutul nostru, nu e neaparat o idee rea. Hai sa ne scoatem ochelarii de cal si sa vedem care ne sunt prioritatile si care sunt solutiile optime!

Andrei
KIP IN TACI

smerenie respect administratori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*