online voce.ro bloggeri

Mahalaua, in forme diverse si MAHALAGIII ei

Sal’tare. Acum vreo 3-4 seri in Giulesti, mergand cu bicicleta catre casa incet, incet, in fata mea observ un tiganus cu un scuter, care se oprea de fiecare data cu tramvaiul, desi daca isi dorea, putea trece de tramvai. Pe de o parte isi lua injuraturi la greu de la mine, ca nu puteam sa „il fac” pe partea dreapta si sa pot pedala linistit.

Asta pana in momentul in care mi-au trecut nervii si am inteles ce facea el: O DECLARATIE DE DRAGOSTE UNEI FETE DIN TRAMVAI! Ei bine in momentul ala tiganusul chiar mi-a devenit simpatic si mi-am adus aminte de cuvintele lu nea Arghezi, prin care evoca „acea superba candoare a mahalalelor bucurestene” in cartea sa „Cu bastonul prin Bucuresti!” Frumos n-am ce zice! FELICITARI MA TZIGANE! 😉

Si pentru ca in articolul anterior ati vazut ca lumea politica e si ea tot un soi de mahala, cred ca tot in stilul mahalagiului de rand voi vota si eu Duminica. Imi iau de acasa un marker, si le zic eu acolo cam tot ce am doare pe mine, scris marunt si cu liniute de la capat. Si la final cred le pun si link catre ala cu „Obama, Posta Romana si Nea Gheorghe de la tara!„, nu de alta, dar sa inteleaga cam ce vrem si noi.

Desi sunt ferm convins ca „mahalagii get-beget” cum sunt, pot sa le flutur si’un tramvai prin fata, ca ei tot cu gandul la „CE-MI IESE DACA FAC AIA!” sunt… Dar macar o sa fiu linistit in sufletul meu ca nu mi-a fost folosit votul (asa cum s-a mai intamplat in anii trecuti). Sigur ca sper sa nu il vad iar pe tataie pe listele de vot, asa cum s-a aintamplat acu vreo 8 ani. Si el era deja sus in cer pe norisorul lui deja de vreo 4 ani buni!

Si pentru ca v-ati obisjnuit deja probabil cu ideea mea ca si BLOGOSFERA e o Mahala, uite ca la noi in mahala a avut loc o intamplare istorica. Prima tranzactie SERIOASA cu BLOGuri – Vanzarea Monden.Info. Ei bine cred ca momentul asta a produs un pic de panica prin „mahala”.

DE CE? Simplu, pentru ca toata lumea care vorbeste despre acest succes spune un singur lucru: TRECETI BA LA MUNCA, NU LA INTINS MANA! BANII IN ON-LINE SE FAC CU IDEI, NU CU SPAM SI SEO! Asta ce cam stia, insa odata cu acest prim pas si acesta prima tranzactie, deja munca serioasa si „full-time-ul” devin un „I HAVE TO” si nu un „I CAN” pentru cei care viseaza la SUCCESE in on-line si mai ales la dolarei sau euroi!

Si daca tot exprim fara sa vreau ATITUDINE in ceea ce am scris mai sus imi aduc acum aminte de un cantec care se potriveste cu starea de mahala descrisa mai sus…


Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*