online voce.ro bloggeri

Mahalaua blogosferica – episodul 11 – Review „la o tzigancusha frumoasa foc”…

Sal’tare
Ieri dimineata ma manaca degetele si tastez ca de obicei VOCE.RO. Trec sa vad cine o mai aparut si la finalul paginii, cu toti lautarii in carca ei, o gasesc pe domnisoara Idaho. Si cuminte cum sunt ma pun pe citit. Primul in care mi-am bagat ochisorul o fost sexul cu Rolls-ul. Rad de ma cracanez si bag si io un COMMENT acolo, cu o Skoda si doua Dacii. sigur ca dimineata nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca unii sunt mult mai tari ca mine. Si daca tot sunt aici ma intreb: SE PUN SI BICICLETELE TROTINETELE SI ROLELE ? :)) Gata apas pe HOME si trec la urmatorul post, ala cu sictiru’ si implantul negativ. Sigur ca nici aici nu ma pot abtine sa nu rad, dar la final mai sa o dau in plans. De ce ? Pai bai nene, noi radem, radem, da’ gagica asta se duce la ametzitzii astia sa se joace aia cu ochiu ei. Daca uita ei cate ceva pe acolo ? Gata si cu asta. Ia sa vedem ? Care e urmatorul ? Gata l-am gasit. Asta e portie curata de ras, fara sa te mai opresti vreo juma’ de ora… Stinkator 1 si Stinkator 2. Si la final, iata-le pe ultimele citite ieri: Gagica cica e „tziganca”. Eee, pai atata a trebuit sa spui, ca acu sa vezi ce o sa mai sara gagii pe tine: „HAIDI BRE TANTI IDAHO, IA SI MATALE GLOBU SI ZI-MI CE MA ASTEAPTA ! IMI CADE SI MIE O DAMA BLONDA, LA DRUM DE SEARA, DERECT IN ASTERNUTURI ? SAU IAR MA IMBAT CA PORCU… Bai astia ! Ia nu o luati pe fata asa, ca nu ghiceste, desi cica ar avea in garderoba si vreo doua fuste din alea largi si multicolore, dar nu le pune pe ea, decat ca sa imi ghiceasca mie in cacao cu lapte… 😀 si „Cica iubeste si flash-ul !” ! (N.B.1. Auzi fata draga poate va iubiti voi si poate faceti din cand in cand si „prostioare”, tu cu Flash-ul, dar aveti grija si folositi si voi prezervativul, ca parca vad ca ne umpletzi de „demo-uri” ! N.B.2. Vreau si io un „treinin” d’ala, ca al meu s-a rupt in genunchi ! :)) ) Si pentru ca e femeie se mai minuneaza si ea cand vede opere de arta. Hai nu mai plange ! Asta este ! La noi sunt putini „artisti din astia”, dar e bine ca sunt multi „veseli” si mereu „available”. Nu-i asa ? :)) =)) La restul nu am mai ajuns, sa mai dau PREVIOUS ENTRY, ca se auzea din zare venind un palos. Era clar ca „zmeul sef”, se auzea din zare si ca io trebuia sa incep sa fac treaba, ca altfel aveam sa ajung „carne in ringul cu lei”. Parca ceva ceva se aude si acum. Asa ca zbor si va lasa sa cititi linistiti ! P.S. Cica Buddha s-a gandit si la mine si la stilul meu de scris, cand s-a chinuit sa o aduca pe minunea asta mica aici pe VOCE. MERSI VARU !

Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Hauleo, pupati-aş ochişorii lu’ matale! Vin la tîganca să-ţi gîceasca! Adă un pachet de cafea şi juma de kil de haur! Că altfel nu te primesc! M’auzişi?

  2. aidi bre tanti idaho ca iti dau cafeaua si un cartus de Kent ! Si daca imi ghicesti de bine iti mai dau si un viskean. Merge ? :))
    P.S. Haur nu am mancatz’ash ochishorii tai de tziganca, ca i lo luat lu tataia niste jmecheri acu vreo 10 ani !
    😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*