Mahalaua blogosferica – ep 14 – Tiganeala, ca la usa cortului…

Sal’tare
la noi in mahala vecinii se mai si cearta intre ei. Sigur ca mahalagii fiind, fac asta cateodata si doar din placerea de a mai striga unii la altii. Asa se mai uita si lumea prin curtile lor, atunci cand trec pe strada. Doar ca unii nu se multumesc sa faca valuri doar „in casa” si mai ies din cand in cand si la strada sau in piata mare sa isi strige ofurile. Ei bine pentru cei suparati pe vecinii lor de „mahala blogosferica”, am si eu o intrebare:
„FRATE DACA TOT ATI FACUT PUBLICA SUPARAREA VOASTRA SI DACA TOT INJURATURILE S-AU LASAT SI CU BLESTEME SI CU DERANJAREA NOASTRA, A „VECINILOR” VOSTRI, DE CE NU NE SPUNETI SI CUM S-AU TERMINAT ACESTE „FIGHT-URI” ? DE CE AU INCEPUT SI CARE AR FI CONCLUZIILE TRASE DIN CEEA CE S-A INTAMPLAT ?
Nu de alta, mai dragi mahalagii, dar poate o sa ni se intample si noua acelasi fel de intamplari si macar sa stim cum sa reactionam. Plus ca, daca tot vorbim de valoarea textelor aruncate in blogosfera si de fair-play-ul care ar trebui sa existe, hai sa fim corecti si sa explicam tuturor de ce reactionam asa si cum reactionam, in anumite contexte.
Si la urma urmei sa stiti ca sfatul nu e exclusiv pentru bloggeri, ci pentru voi toti. Hai sa nu ne mai suparam ca vacarul pe vaca si dupa aia sa nu ne mai pese de ce cred ceilalti ! Hai sa le spunem DE CE, CUM sau CAT !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*