online voce.ro bloggeri

Mahalagiii blogosferici de care imi e dor! – M.B. – ep. 26

Sal’tare. De vreo doua luni de zile, de cand primavara a inceput serios si de cand treburile casnice de prin curte au inceput sa apara unele dupa altele ca ciupercile dupa ploaie, bloggingul pentru mine a inceput sa fie o cursa contra cronometru.

Dau mereu proba de „scris viteza”. Sigur cred ca nu ar fi o mare problema nu ar fi „scrisul viteza”, ci mai mult „inspiratia viteza”. Insa dupa prima perioada incepi sa te obisnuiesti cu raul si incep si ideile sa vina cascada una dupa alta, desi in prima faza nu credeai ca poti scoate ceva. Dar hai ca am iau cu vorba si uit de ce am venit. Azi am chef sa imi aduc aminte de blogarasii pe care ii vizitam si la care comentam destul de des pe vremuri.

Incep cu „primul nebun” frumos, asa cumm imi place mie sa ii spun – Gogu Kaizer. Eram innebunital inceputuri dupa el. Si cred ca partial si din cauza lui am indragostit si acest stil de a comunica in on-line. El facea si face ca si cele mai mari drame sa para nimicuri de care piti rade. Pot spune cu siguranta si fara sa gresesc, ca el este exponentul mistocarelii de calitate in blogging.

Urmeaza eCostin.com insa peste vreo cateva ore, ca acu am ceva treaba.

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Sigur ca e simpatic. Mai ales dupa ce a fost ales si in Blog Theatre. Incepe sa capete din ce in ce mai multa valoare! Sper ca la un moment dat sa aud de el ca scriitor si mai putin ca blogger!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*