Ma recomand: MARLAN NATIONAL si INTERNATIONAL!

Sal’tare

Traficul bucurestean imi da din cand in sansa intalnirii cu niste specimene tare urate prin dragul nostru Bucuresti. Eu unul dupa cum vedeti si in titlu nu imi permit sa le spun tarani, ca eu cam stiu cum arata taranii adevarati si simt ca imi bat joc de cuvantul asta ce descrie un tipic uman tare interesant.
(Ma tu ai baut apa dupa Copila Blonda azi, de te-a apucat si pe tine vorbitul pe tema asta) N-am baut apa dupa ea, ci am avut nefericita sansa sa dau peste UNUL. Scurt si la subiect a fost cam asa:
Dimineata pe podul Grant cu masina pe banda a doua. Intre mine si masina din fara 1.5-2 metri distanta. In dreapta EL, intr-un Seat Leon. Da semnal si vrea IMEDIAT sa se bage pe banda a doua, desi nu avea loc si masinile dupa banda lui mergeau la fel de repede ca si noi. Logic ca m-am simtit calcat pe coada in conditiile in care dupa mine era un gol in care se putea baga dupa ce treceam eu. Da’ cum imi permit eu cu o janghina de Astra din 93, sa ii iau fata lui care are masina de 2008 sau 2009. Disperat omul imi arata degetul mijlociu si pumnul. Ma scuzati dar la violenta reactionez cu violenta.

Asa ca nu l-am lasat. Nesimtitul s-a pus pe urmarit. Dupa o mica cursa printre case si blocuri, in care era sa agate vreo 3 oglinzi a pus masina de-a latul unei strazi, undeva intre blocurile din spatele fostei Primarii a sectorului 1 (la Banu Manta) si a deschis portiera, foarte hotarat sa imi dea o lectie. Era foarte increzator ca nu o sa intru pe Sensul Interzis care era in fata mea. S-a inselat. De ce am fugit? Simplu, pentru ca cele 50 de kg si cei 1.60 nu imi permit sa ma iau la cearta cu tampiti. Insa pe viitor cred ca imi voi lua un spray paralizat, ca animalele de tipul asta trebuiesc tratate ca atare.
Sper sa nu intalniti si voi specimene de acest gen!
P.S. Si nu vreau sa plec, fara sa zambesc de aici. Asa ca ma mai uit odata la clipul cu ATLAS DE MITOCANIE URBANA!

(Sursa imaginii: Roxana)

Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*