Inchirieri auto

M-am angajat: Tatic de cuvinte la FMN

Poftim? Ce vrei sa spui? De cand? Cum?

Dupa citirea titlului probabil acestea sunt intrebarile pe care vi le puneti. Si o sa iau povestea de undeva din primavara, atunci cand a inceput. La sfarsitul lui Februarie, inceputul lui Martie m-a contactat bunul meu amic Marius Filipescu care stia de pasiunea mea pentru scris.

Si vazand activitatea mea intensa de pe Facebook m-a intrebat daca nu vreau sa fiu „Voce”. A cui? A mediilor de socializare de la FMN Rent a car si „creionul” articolelor de pe FMN blog. V-as minti daca v-as spune ca am acceptat fara frica. Pentru ca (desi aveam experienta social media de la Oktal si mai apoi consilierea mai multor proiecte mici), imi era o oarecare teama. De ce? Piata de Rent-a-car si clientii ei pretentiosi (sau cel putin asa credeam eu atunci).

Asa ca inceputul a fost oarecum timid. Mi-am pus eu si o lista cu obiective, insa eram sceptic in privinta indeplinirii lor. Cresterea comunitatii de acolo a fost relativ grea la inceput. Cu fiecare saptamana ce trecea si cu fiecare raport citit, mi se parea ca „masinuta FMN nu prinde viteza„.

Ei bine acum, dupa trecerea verii si dupa mai multe experiente si incercari, ma bucur nespus ca am reusit sa adun o gasca frumoasa acolo. Iar reactiile „prietenilor paginii” sunt pe masura. Probabil e de vina si faptul ca am inceput sa ne cunoastem intr-o anumita masura. Eu si clientii/prietenii FMN am creat o oarecare chimie si de aceea acum e o atmosfera calda.

Daca sunteti curiosi si nu ati dat inca LIKE acestei pagini, va invit cu mare drag sa o faceti si sa urmariti povestile. Ele sunt de putine ori despre inchirieri masini si de cele mai multe ori despre plimbari si oameni. Va astept cu mare drag pe cat mai multi!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*