LUPTA? CHIN? Nuuu, doar Liniste, Iubire si Normalitate!

Sal’tare
De ceva timp cred ca ati observat ca la mine pe blog a aparut categoria SPIRITUAL. Unii dintre voi cei care ma cititi ati observat si m-ati intrebat. Unii ati facut misto de mine si m-ati intrebat daca nu am intrat in vreo secta, gen MISA. Recunosc sincer ca m-am distrat citind toate aceste „nebunii”. Despre ce e vorba? Ei bine, viata mi-a dat si mai bune si mai rele in ultimul timp. Iar toate acestea m-au facut sa ma uit un pic si la substanta nevazuta a fiintei noastre. Si m-am apucat sa caut si sa tot caut. Insa pentru a nu uita pe unde am venit sau pentru a nu rataci anumite ganduri, mi-am propus sa le pastrez intr-un „caiet”.
Insa nu va sfatuiesc sa dati CLICK si sa cititi. Tot ceea ce conteaza, atunci cand vrei sa iti regasesti sufletul este IUBIREA. Sigur acum voi veti spune:

Da’ ce frate, crezi ca noi nu iubim?

Departe de mine acest gand. Doar ca vedeti si iubirea noi o facem cu masura, din frica de a nu ne fi inselate asteptarile. Iubiti neconditionat si nu asteptati ceva in schimb. Iubiti si acceptati ca tot ceea ce va e dat. Si bucuriile si necazurile au un rost.
(N.B. Nu credeti in ideea ca avem un destin ireversibil. Totul se poate schimba si tot ceea ce ni se intampla, depinde doar de noi si de alegerile noastre)
Revin. Presupunand ca vrei sa te regasesti si tu spiritual si ca vrei sa evoluezi. Nu te apuca (daca esti crestin) sa intri direct in posturi lungi, oprirea de la toate activitatile pe care le faceai de obicei si alte asemenea.
Fa doar totul cu masura. De exemplu:
Petrecerile – cu masura, fara patima si fara a-l deranja pe cel de langa tine. Sau daca poti, chiar sa ii ajuti pe cei din jur sa se simta un pic mai bine.
Sexul – calm, fara a incerca „sa fii primul”, asa cum fara sa vrem ne influenteaza mass media. Sau cum bine se spune in filme: „FA DRAGOSTE, NU SEX”. Creeaza din acele clipe un motiv in plus de apropiere sufleteasca, in locul unui timp strict de satisfacere a unei nevoi organice.
Si timpul dupa aceea iti va aduce usor, usor regasirea, linistea si normalitatea pe care le cautai atunci cand ti-ai intors „ochii catre inima”
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*