Lovituri, bube, activitati – Deci „amintiri”!

Sal’tare
Bai frate imi aduc mainte cand eram mic eram plin de bube si zgarieturi pe picoare, de ziceai ca sunt la casa de corectie si imi iau bataie cel putin de 2 ori pe zi. Si nici una nu trecea in mai mult de 4 zile. Dispareau ca prin minune,pentru ca in locul lor sa para „alte semne de buna purtare”. Ei bine saptamana trecuta ma impinse placerea sa mai dau si eu o juma de ora cu piciorul in minge la un tenis. Am alunecat un pic si am facut ditai belitura la genunchi. Ei bine dupa aia a inceput calvarul. Toti vroiau sa ma bandajeze, sa imi dea cu alifii, sa ma panseze sau mai stiu eu ce altceva. Eu nu i-am asculat, am dat cu o mana de apa si am tratat-o cu indiferenta. Ei bine n-a prea mers. Azi se implineste o saptamana si julitura nu da semne de trecere. Deci clar frate, am imbatranit. Saptamana viitoare bag o cautare pentru un azil misto, ca nu cred ca va mai dori Matei sa stea in curte cu un bosorog senil. Intrebarea este:
SA O IAU SI PE MANDRA-MEA SAU AU AIA ACOLO BAGABOANTE LA AZIL? :)))))
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. No Country For Old Man…vb eu cu Matei cand o fi si te bagam la un azil cu Ceausesti cu Napoleoni :))) …ca doar pentru ce-s bune rudele, nu sa te ajute?!? :))=))
    .-= fanel´s last blog ..Conspiratia Teoriei Conspiratiei =-.

  2. Stai linistit! Ca la varsta la care ma va duce pe mine la azil, nici tu nu vei fi departe. Asa ca e posibil sa fim colegi de „celula”, bai viteazule! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*