Lopata… o aventura de o zi, o iubire de cateva ore !

Sal’tare
Ba astazi am inteles de ce in clasa a opta (din nou !), cand nu luasem nici una din probele simularii examenului de admitere, m-am apucat sa invat ca disperatul. Sunteti curiosi care ar fi povestea dupa simulare ?
Pai diriga i-a spus lu’ tata ca ea nu crede ca eu voi putea intra la liceu si ca mai bine m-ar da la o scoala de meserii sau la profesionala. Sigur ca in prima faza nu ideea de a munci ma speria la varsta aia, ci mult mai atre ma speria ideea ca prestanta mea, in fata colegilor de clasa, dupa ce ne vom reintalni ani dupa terminarea scolii, va fi stirbita. Parca ii si auzeam:
MDA, ESTI MECANIC AUTO, MISTO MESERIE (dupa care privirele plecau spre un alt coleg care avea mult mai multa scoala decat mine). Si reintaocandu-ma la ideea initiala… De ce mi-am „reamintit” ? Pentru ca azi am avut ceva treaba la casa noua si am „lucrat” impreuna cu cativa meseriasi, vreo juma’ de betoniera. Si ma gandeam tot dand la lopata acolo:
CUM FRATE SA MAI AIBE UN OM CARE TRAGE LA LOPATA ASA, DUPA 8 ORE DE MUNCA, CHEF SA MAI CITEASCA OCARTE SAU SA MAI NAVIGHEZE PE NET. ALA CU SIGURANTZA VA MAI AVEA O SINGURA DORINTZA:
BARMAN, O JUMATE DE VODCA SI DACA NU REUSESC SA MA IMBAT MAI ADU’ UNA ! :))
Pai bai nene’ in prima faza, tot dand la „coana lopata” te gandesti cum sa faci mai bine, cum sa iti gasesti pozitia ce mai confortabila si cum sa faci mai rapid (ce sa ii faci, deformatie profesionala de injiner :)) ). Auzi tu, sa ajungi sa faci „optimizare” la „dat la lopata”. Oare o exista si SEO pentru asa ceva :)) =)) ?!?
Dupa care, dupa optimizarea „jobului” incepi sa intri in rutina si (cazul meu) incep sa ma gandesc la obsesia mea, „blogging-ul”.
Si ultima faza, bag „picioru” (iar in locul piciorului, cateodata, se pot pune si alte particule… depinde cat de nervos esti ;)) )
Si la final cu spatele rupt iti spui:
LAS’ CA MA FAC IO BOGAT SI SA VEZI CUM O SA IMI ANGAJEZ FIRMA SI NU O SA IMI MAI RUP SPATELE !
Gata, spor la trebi si voua si va urez sa deveniti bogati si sa nu mai trebuiasca sa dati la lopata !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*