Logic, nu pot trece nici eu peste MICHAEL JACKSON!!!

Sal’tare
Astazi este SHOWUL CEL MARE, dupa cum spune toata mass-media. Adica MICHAEL JACKSON, REGELE POP primeste ultimul salut din partea celor care l-au iubit si al celor care i-au fost colegi de scena exact in spiritul vietii traite de el:

SUB AUSPICIILE MUZICII, DAR MAI ALES AL SHOW-LUI MARE SI COMPLICAT!

Un show care mai mult ca sigur, va atinge cotele mediatizarii evenimentului de la 11/09.

  • Oare e un pic prea mult, ne-am putea intreba? In conditiile in care existenta lui a fost pusa intotdeauna sub semnul excentricitatii si intotdeauna sub semnul THE BEST, nu prea ai cum sa spui ca e PREA MULT. NU frate e in purul stil MICHAEL JACKSON si in pura sa traditie de a oferi spectacolul celor care l-au apreciat
  • Asa si ce daca o sa faca mare spectacol? Parca vad ca peste o saptamana se vor gasi cativa sa intrebe: AUZI MA, DA CINE A FOST MICHAEL ASTA? Asta nu e o problema fratilor, ca UITAREA e normala. Si nu exista om sau fapta de care sa fi auzit ca a dainuit exact la fel peste ani. Insa cred ca important este ca el sa ramana in toate playlist-urile radio-urilor, in multe din playlist-urile nostre si cred ca e de ajuns ca idee de A DAINUI PESTE ANI IN SUFLETELE NOSTRE!
  • Spectacolul de azi ca spectacolul, da sa vezi circ dupa aia pe averea lui! Auleooo, de parca ati vedea pentru prima oara sa ceva. Cati dintre voi nu aveti unchi sau matusi care se cearta prin tribunale pentru sume sau terenuri infime, in raport cu averea lui. Asa ca nu e ceva special. Oameni nebuni si doritori de averi nemuncite sunt peste tot, insa important e ca la acest ADIO MICHAEL sa ne aducem aminte cum era acea stare. Imi aduc si acum aminte cu MAAARE placere, cat de fermecat ma uitam la clipul sau cu Macaulay CulkinBlack or White. Nu mai zic de Moon Walk care nu lipsea de la nici o petrecere din liceu sau de Heal the World care parca rupae ceva in tine la vremea cand a aparut

Asa ca hai sa ne amintim doar lucrurile frumoase despre Michael Jackson si sa urmarim relaxati si zambind catre cer spectacolul de azi, pentru care USA Today deja a pornit un stream in care pana deseara vor rula AMINTIRI DESPRE MICHAEL JACKSON! (Pentru minunea asta de stream ii multumesc @Piticului)

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*