Lista firme: Informatii actuale bine structurate intr-o baza de date

Baza de date cu firme din Romania contine o lista firme din tara noastra, completa si actualizata nonstop, in format electronic sau pe suport CD, care poate fi pusa la dispozitia clientilor interesati sa puna inceput bun in promovarea serviciilor si produselor pe care le furnizeaza.

Lista firme incluse in aceasta baza de date

Sunt atat cele cu o anumita vechime pe piata afacerilor din Romania, cat si cele nou infiintate care si-au dat acordul prin reprezentantii lor sa faca parte din aceasta evidenta. Acest lucru face ca solicitantii sa se poata adresa unui numar cat mai mare de potentiali clienti.

Aceaste informatii despre firme sunt structurate pe domenii de activitate, dar si pe judete si orase, astfel incat gasirea potentialilor societati cu care dumneavoastra ati vrea sa colaborati sa devina un aspect foarte simplu de rezolvat.

Cei care vor primi accesul la baza de date cu lista firme vor putea contura profilul viitorilor clienti si vor putea lua legatura cu acestia cu usurinta informandu-i cu privire la produsele si serviciile de care ar putea fi interesati. Intotdeauna, campaniile de marketing in cadrul carora se folosesc de aceasta lista cu firme vor avea succesul scontat.

Informatiile pe care le puteti dobandi prin intermediul acestei baze de date fac referire la detalii ce tin de titulatura firmei, adresa sediului social si cea de corespondenta, persoane de contact cu datele aferente de contact, cifra de afaceri, numarul de angajati, codul fiscal si numarul de inregistrare la Registrul Comertului.

Ce firme din Romania sunt incluse in aceasta lista firme?

  1. Firme care au ca domeniu de activitate agricultura, silvicultura si pescuitul;
  2. Firme din sectorul de activitate afaceri comert;
  3. Firme de constructii;
  4. Firme de transport;
  5. Firme din industria extractiva si industria prelucratoare;
  6. Firme care furnizeaza servicii de comunicatii si telecomunicatii fixe si mobile;
  7. Firme din domeniul hotelier si cel al industriei alimentare (pensiuni, restaurante, etc.).

lista firme

Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*