Liniste va fi mereu? Eu cred ca da…

Sal’tare
De-a lungul anilor v-am povestit cum mi-au furat la un moment dat bicicleta. Apoi la rand a urmat (la mutarea in Giulesti) roata de rezerva si cricul de la Dacia Break (Ca doar eram „noi in cartier” si trebuia sa ne faca „vecinii minoritari” un mic „botez al cartierului”).

De o vreme incoace (cativa ani), chiar nu am mai avut nici un fel de probleme de acest gen. DE CE? Simplu Pentru ca mi-am luat si MASURI DE SIGURANTA. Alarme, incuietori serioase, camere de luat vederisi sistemele aferente de inregistrare. Mai nou am reusit sa mi le pun si on-line si imi pot vedea casuta din orice locatie, la un singur click distanta.

La inceput mi-a fost greu pentru ca nu am stiut ce sa cumpar. Si nici nu am cerut sfatul unui specialist. Am luat de capul meu si ma trezeam in miez de noapte trezit sau deranjat de vreun telefon de la firma de paza, pentru ca imi pornea alarma din cauza vreunei pisici sau din cauza vreunui geam uitat deschis. Dar timpul a trecut si dupa ce mi-am luat multe astfel de bobarnace, am invatat ce trebuie sa imi iau. Apoi am invatat ca ideal ar fi sa dau mai multi bani pe senzori. Conteaza mai ales pentru firma care se a ocupa de securitate. Le va fi mult mai usor sa inteleaga daca e o alarma falsa sau daca e intr-adevar un eveniment.

De ce v-am povestit de toate acestea? Pentru ca ma simt bine stiindu-ma in siguranta. E ca pe vremuri cand eram copil si ma tineau ai mei in brate. E o liniste a sufletului, care se vede in relatiile mele cu copiii si in relationarea mea cu toti cei dragi.

P.S. Tot ce am achizitionat pana acum (camere de supraveghere, senzori, module, etc) le-am luat de la un bun prieten care lucreaza la http://www.sistemalarme.ro/. Daca va intereseaza si pe voi, dati-mi de veste si va fac legatura cu ei.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*