LIBERTATEA MEA! Oare pana unde se intinde?!?

Sal’tare (Image source IO Interactive) Azi dimineata recitind postul de ieri cu LIBERTATEA, mi-a venit si mie chef sa ca spun mai pe larg parerea mea despe „subiect”. Si ma gandesc mereu de multe ori vedem oameni care de dragul LBERTATII lor, calca in picioare LIBERTATEA celorlalti. Ei bine curiozitatea m-a impins sa ma intreb: Oare pana unde se „intinde” LIBERTATEA? Oare cat tine „aria” asta? Un nenea in varsta, imi spunea ca tine, atat cat tine si „bunul simt” a specimenului respectiv si mai ales, tine atat cat tin compromisurile celui care accepta „incalcarea”. La vreme aceea imi venea sa ii zic lu’ ala:

AI BA NENE, DACA MA IEI CU DIN’ASTEA CITITE DIN CARTILE DE FILOZOFIE, IO MA DUC SA HALESC BERE DE LA FRAIERI!
Si totusi, practica mi-a cam demonstrat, ca realitatea asta e. Da’ uite, ca pana nu vede Toma Necredinciosu’ treaba intamplata, nu crede!
  • Oare programul plin de SEX al televiziunilor insemna incalcarea LIBERTATII copilului meu la libera alegere? Eu unul NU cred. Aici problema e a parintelui care nu a stiut in aia 7 ani de acasa. Sa ii bage in cap idee de:
    OARE CELOR DE LANGA MINE LE PLACE CE FAC EU? sau OARE EU DACA AS FI IN LOCUL LUI, MI-AR PLACE CA MIE SA IMI FACA COPILUL/FRATELE/RUDA/PRIETEUL MEU ASA CEVA?
  • Oare cantecele baietilor de la PARAZITII nu ar trebui interzise, pentru ca imi prostesc copilul? Iar zic:
    PAI CRED CA TU ESTI CEL CARE NU INTELEGI CE ZIC BAIETII ASTIA, PENTRU CA EI INCEARCA SA EDUCE, DAR INTR-UN MOD NON-CONFORMIST SI CARE SA PRINDA LA EI, NU ASA CUM VREI TU SA II EXPLICI… adica in cel mai conservator si neatractiv mod!
Si daca tot vorbeam de baietii de la PARAZITII, uite cum ajung sa va arat si voua cum educa ei. Andrei… ­čśë KIP IN TACI]]>

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*