Leapsa de la Mathesis

„Ce am de gand sa fac in vacanta de vara ?!?” Ma intreaba Mathesis. Ei bine draga mea ar fi, cu liniute si alineat de la capat urmatoarele:

1. Vreau sa ma linistesc, ca in ultimul timp numa’ nelinistit si cu alergari am fost. Si vreau ca macar un sfert de vacantza, sa o am cu leneveala, iar restul cu sigurantza va fi cu activitate febrila (vedeti mai jos ce si cum si o sa intelegeti)

2. Vreau sa ajung din nou la panoul de catzarat si la munte la cocotz, ca am 2 luni de zile de cand, nu am mai atins prizele sale si vreo 6 luni nu am mai iesit „la stanca”.

3. Vreau sa vad si io vara asta marea mai mult de un uikend, ca anul trecut asa noroc am avut ! 4. Vreau sa vad si crestele Ciucasului, ca imi tot promit, de vreo juma de an, ca o sa ajung si pe acolo si nu am reusit de nici o culoare ! 5. Vreau sa ajung din nou in cheile Sohodolului, sa mai vad licurici, sa fac un gratar, sa ma racoresc in apele raului si sa mai incerc din nou traseele de catzarare. Gata asta a fost. Iar daca din planurile de vacanta vi se pare ca sunt disperat dupa escalada, sa stiti ca nu e o aparenta, ci e purul adevar. Mersi pentru cele cateva clipe de confesiune.

Duminica mistoaca !

Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. frate bravo tie esti tare sa ai parte de tot ce iti doresti macar tu sa faci ce iti propui ca eu poat sa vreau orice dar nu prea mi se inteplinesc dorintele 🙁 bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*