Lautarii noi si penibili, dar si aia vechi?

Sal’tare. Tot vezi, tot vezi si la un moment dat „subiectiul” nu te mai lasa sa pleci. asa si si la mine! Am citit mult despre lansarea celor de la VAMA a noului lor single single TATA TAIE PORCU’, dar uite ca nu m-am apucat de treaba decat dupa ce am citit si pe la Miruna. Si acu intrebarea careva sat in minte este: II PLACE ARTISTULUI SAU NU?

Raspunsul e clar NU. Pentru ca eu ca fost fan al Vamii Vechi si ca degustator de albume ca Armata sau de melodii ca Hotel California sau Ana, nu prea accept acest „porc”. E clar ca nea Chirila nu prea mai face 2 bani fara Traian Balanescu langa el si VICEVERSA. Ei doar impreuna formau „un castigator”. Separati sunt doar doi looseri.

De ce zic lautari in titlu? Pai caracteristica lautarilor din vechime si ai celor noi, este ca nu canta decat „cu comanda”! Si chiar si dupa ce ajung sa fie lautari care canta la NEW YORK sau COPENHAGA, isi iau un tiganus pe care il pun sa joace rolul celui care „comanda”!

Ei bine la ei e normal, ca asa s-au obisnuit si asa au facut mereu! Insa la baietii astia asta pare o tiganeala. E un fel de cantare a „evenimentului” numit „alegeri”! Nu au nimik special, nu are nimic profund in el. Parca ra fi daca vreti un „post acut pt trafic pe blog”, un VIRAL.

Daca insa acest VIRAL ii va ajuta pe ei nu pot decat sa ma bucur! Eu la acest moment insa spun NU, acestei melodii!

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Ca tie nu-ti palc e una, dar ca sa spui ca sunt egal cu zero e altceva! Asta inseman ca pui semnu’ de egal cu zero si celor care ii asculta si sunt destui! Parerea mea! Cred ca ra trebui sa fi mai putin radicala! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*