La tine in gradina

Desi suntem suparati pe modul in care evolueaza lumea din jurul notru si ni se pare ca totul se duce de rapa, cred ca e de vina de fapt modul in care privim lucrurile si modul in care ne raportam la ceea ce se intampla in jurul nostru.

La ce ma refer concret?

Dimineata am vazut reclama aceea la IKEA cu „prima vara cu bunatati de la tibe din balcon”. Deci oamenii pot face si regresia (sau downshifting cum ii zice mai nou) fara sa planga. Si o pot face cu zambetul pe buze si plini de optimism.

Aseara la ora 22 eu inchideam apa la sistemul de irigatii facut solarul nostru din curte care e mititel (5,0 x 3,0 m) si ma sinteam atat de fericit. Pentru ca simteam ca ies din zona de confort si ca imi creez responsabilitati si oadat cu ele vin si placerile. Gustul acelor superbe rosii sau ai acelor castraveti, sunt placeri SUPERLATIVE.

Si parca Universul mi-a spus in dimineata asta „DA, ANDREI AI DREPTATE”. Si m-am trezit cu acest superb articol al celor de la Paradis Verde in FEED – Cum se pun la murat castravetii pentru vara. Imi ploua in gura citind.

Sa aveti o saptamana plina de zambete.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*