folk poetic
Hrusca asa cuma inceput... cu FOLK

Jurnal ziua 8: Ia ziceti voi daca asta nu e penibil !?!

Sal’tare
Sunteti curiosi de cine vorbesc ? Pai de Victor Socaciu. Frate dupa ce ai facut din Om Bun, un festival de CACAO, la care imi e scarba sa mai vin, ti-ai zis ca esti bun si de bagator in seama ? Bai nene, Marina Almasan te-a sfatuit prost. Si se sfatuieste in continuare si pe ea prost.
Sincer sa fiu mi-ar place sa ai blog dar cu cantecele, poate cu folkisti tineri pe care sa ii promovezi. Aiurea ! Cred ca nici nu mai stii cuvantul FOLK, decat atunci cand e de luat ceva euroi, de la cine stie ce concertutz penibil. Si nu zic ca nu ii ascult pe cei batrani ai folk-ului in continuare cu placere, insa hai sa fim seriosi: Nu mai pot face spectacole asa cum faceau alta data. Asa ca puneti capul la contributie, intereseaza-te de la cenaclurile de folk, care sunt destule si peste tot prin tara si asezoneaza un mare FOLKIST, cu un copchilas din asta talentat. NU ai idei cum ar trebui facuta asta ? Intreaba nene ca d’aia ai gura !

Si intorcandu-ma la „vorbe”, capitolul cu care am inceput, te sfatuiesc din nou sa te lasi, pentru ca esti si vei fi perceput ca bufon care se joaca cu cuvintele. Artistii tre’ sa fie „organisme civice” cu canmtecul drept sabie. Artistii tre’ sa fie „cocosii desteptatori”. Asa ca ELIBEREAZA-TE din jugul „epicului” si revino la ganduri mai bune (muzicale) si mai ales la folk.
Uite zi asa MUZICAL, cum zici si la MELODIA ZILEI – „Mama lor…”, ca o faci bine:

Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*