Jurnal ziua 7: Fanel si Bobby… despre SIAB-ul trecut, in ton cu Melodia Zilei !!!

Sal’tare
Stiu ca asunt 2 saptamani de cand a trecut, dar nu ma pot abtine sa nu imi amintesc ce fiasco a fost. Si ca sa nu ziceti ca sunt io singurul Gica contra uite inca 2 pareri la fel…
Primul e Fanel ala cu aripile de la Generali si cu Radio Piticova, cu un articol scris pe CuratMurdar:
***
degeaba as putea spune. cum as descrie in 2 cuvinte SIAB de anu asta “P***e si bani”. Io aveam impresia ca SIAB-ul era un salon auto bucuresti. Nu salonu de sedinte foto pentru futomodele. Acu barbat sunt si vorba aia “ce e frumos si lu’ Dzeu ii place”, da frate daca vrei sa vezi pizde du-te vere la targurile erotice care s-au tot facut prin bucale si beleste-te acolo si fa poze cate vrea organu tau.
Nu mai pun si la socoteala faptul ca mai erau si saracele aveau niste fete de zici ca le batusera aia cu vibrochenu in mufa pana au scos un zambet de la ele. cel mai tare era cand te apropiai te faceai ca le faci poza si incepea exponatu sa se aranjeze si sa zambeasca frumos pentru poza, si lasai aparatu foto si o lasai cu buza umflata.”Femeie unii dintre noi au venit sa vada masini!”. Poti sa-i fluturi si un tramvai prin fata ea tot la pozat ii era capu. Restul articolului e aici.
***
Si al doilea, tot vechi si tot de saptamana trecuta e Bobby:
Eu (impreuna cu varul meu) am un blog de auto in limba engleza (l-am si mentionat in emisiunea de la Antena 2, de acum vreo luna).
Acum 3 saptamani, am trimis doua mailuri (in zile diferite) la cei de la SIAB pentru a obtine o acreditare (ca blogger! pentru ca puteam sa cer ca jurnalist la RadioLynx si nu aveam probleme) la ziua 0, ziua in care puteam sa facem poze, sa ascultam povestile dealer-ilor samd.Restul articolului e aici.
***
Si ca sa nu va las suparati, ba chiar sa va fac sa zambiti, o las pe Ada Milea sa va spuna de ce lucrurile astea se intampla in continuare ! Ia sa vedem ghiciti siguri inainte sa dati PLAY ?

***
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Saturnianul » De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*