„Magarul intre oi”… pe hol la doctor! – Jurnal Tatic ep.2

Sal’tare
Azi m-am hotarat sa va mai impartasesc cate ceva din JURNALUL de TATIC. Si anume, daca aveti fata insarcinata va sfatuiesc sa mergeti impreuna cu ea la ginecolog. Nu o lasati singura. De ce? pai in prim,ul rand pentru ca are nevoie de un sprijin moral, ca acolo sunmt multe cu probleme duverse si duoa ce intra in vorba cu ele deja e speriata bine. Pentru ca cele mai multe fete care sunt acolo nu sunt cu sarcini. Cele mai multe dintre ele sunt cu probleme ale aparatului reproducator. Nu incep sa vi le insir ca sunt multe, insa prezenta voastra acolo o vor face sa se simta in siguranta. Apoi credeti-ma, ca tota steptand sa iasa din cabinet auzi fara sa vrei discutii sau intri in discutii care iti pot spune multe din dramele „reproducerii”.
La ce ma refer? Pai uite sunt cupoluru care au catye 5 sau 6 ani de cand se chinuiesc sa aibe un copil si nu reusesc. Traiul citadin, virusii actuali, noul tip de alimentatie, medicamentele noi sau poluarea sunt cauze ale unei infertilitati crescute. Ba credeti-ma ca si unele din fetele foarte tinere (18-22 de ani) au probleme grave. Solutie? Cica miscarea si alimentatia corecta pot face minuni, doar sa ne tinem de amandoua.
Va intrebati cum a fost la noi? Mai simplu decat am fi crezut. Vorba lu’ Gigi: PAC-PAC. Insa de vina cred ca sunt si anii de sport / miscare in aer liber ai amandurora. Asa ca va spun eu fiti ATENTI, ca infertilitatea e noua boala a secolului!
Si inchei cu inca un motiv pentru care ar trebui sa fii langa ea si bebe. Cica al mic din burtica simte si aude bine dupa luna a 4-a. Asa ca vocea ta, pe care o cunoaste, i-ar prinde bine in conditiile ijn care el saracu resimte emotiile maica-sii.
P.S. Al meu nu vrea sa ma lase sa il vad cand misca. In perioada asta sunt ca un pescr. Tot intind „momeli” si astept sa il vad „miscand”. WISH ME LUCK!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Bafta multa sa il vezi, dar Yo zic sa nu te astepti la cine stie ce pana dupa luna a 7-a. Atunci cu siguranta o sa-l prinzi in flagrant.. acum nu prea se observa sau simte la mana… decat foarte rar.

  2. @Yo – las ca sunt bun pescar, si gasesc io „cea mai buna momeala” cu care sa il prind!
    @Brightie – Thanks a lot!
    @Ada – PROMIT! si ii voi transmite urarile! 😉

  3. wow, bune sfaturi din partea unui viitor tatic. felicitari si hai sa ai bafta si la un sutulet din partea micutului 😀
    nanuc’s last blog post..Viata ca-n Filme

  4. Sa dea Doamne-Doamne sa fie sanatos. Ca de suturi si de sunete, multe si sanatoase. o sa tot am eu parte. Acu mai nou vad ca are ceva ci cordonul obbilical. Trage de el mereu seara. Cred ca vrea sa se faca alpinist ca tati! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*