BANCURI COMUNISTE - Umor nostalgic Tunsoare Tampitita altex zambiti
BANCURI COMUNISTE ce aduceau speranta in acse. Umor nostalgic

Jurnal ziua 2: Din ciclul: „Bruce Lee il bate pe Van Damme !” + Melodia zilei, cu „nunta” !

Sal’tare
Da stiti ca acum o saptamana s-a terminat SIAB-ul. Un fel de EROS Show. De ce zic asta ? Pai pentru ca aia de i-am vazut venind acolo, mai mult la gagic si la „pasarici” faceau poze, in loc de masini. Si m-am gandit sa fac un fel de „CARE E MAI TARE” – Adica Siab contra oricarui alt targ !
* CERF-ul e mai tare, pt ca vin mereu astia marii de pe piata si nici nua rea 15 RON parcarea
* TIB-ul e mai tare, pentru ca vii acasa cu o gramada de produse si daca esti jmecher, poti si manca
* SIAB-ul e misto ca are gagici multe (sau cum zicea un puber venit acolo: FRATZIK, ITI DAI SEAMA CATA PIZDARAIE VEDEM NOI ACUMA… MAMAAA CE MISTOC !!!)
* CERF-ul are gagicile mai uratele si mai imbracate, dar cel putin iti pot spune macar 2 cuvinte despre produsul respectiv. La SIAB sunt puse acolo doar de mobila si pe post de „stimul pavlovian”, pentru barbatii „horny”.
* Targurile Imobiliare sunt si mai misto, ca se tin aia dupa tine ca tiganii pe LIPSCANI sa iti vanda blugi. La SIAB te sperie pretzurile de vanzare pe loc ale masinilor expuse, de nu ai curaj nici macar sa te uiti la ele.
* La toate targurile se dau cupoane de reducere pentru cei care au fost la stand, dac vii sa cumperi in termen de x luni. Aici nu ! Poate sa iti dea asa in scarba o optiune gratuita, da tre sa negociezi mult si bine pt asta !
* La toate celelalte targuri partea dedicat presei si toaletele pentru public sunt in interior. Ei bine nu l-a SIAB au fost pusi in :fundu’ salii”, unul langa altu’. Cu alte cuvinte: SUNTETI DE CACAT, BAIETI !!! Sper ca presa auto sa ii multumesca domnului Tiriac pentru generozitate
* CERF-ul nu a fost niciodata fara Orange, Connex, Cosmoote, Romtelecom, XEROX, etc; SIAB-ul s-a putut tine fara marii importatori de piese de pe piata romanesca cum ar fi Meteor, Autonet, Autotal, Augsburg si altii. Da ce sa ii faci, probabil ii era frica de concurentza, lu’ Tiriac Auto !
* Toate targurile celelalte se pot face la Romexpo, la Baneasa, la Palatul Parlamentului, in Piata Constitutiei. Ei bine nu SIABU-ul trebuia facut la maam dracului la Otopeni, pe nenoricirea aia dse iesire pe DN1, de faceai 1 ora juma din centru pana acolo. Multumim domnu’ Tiriac. Peste doi ani sa ii faceti la Dalga sau la Bolintin Deal !
Gata ! Hai ca mi-am varsat naduful, pe care il tinema de o saptamana in mine ! Sambata mistoaca !
***
Si pentru ca io sunt la o nunta azi si as vrea sa simtiti si voi intr-un fel sau altul atmosfera asta, nu stau sa va aburesc aiurea, ci va ofer o portie de nunta moldoveneasca, adusa aici de Pavel Stratan.
Auditie placuta si zambiti mult si bine, ca doar azi e sambata !

***
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*