Jungla din dormitor… si visele de WIRELESS!

Sal’tare

Totul a inceput acum 12 ani cand mi s-a deschis apetitul de retea, jocuri in retea, net, scos filmele ciordite dupa DC++ pe televizor si alte nebunii de genul asta. Sigur ca toate s-au intamplat treptat.

Si probabil de aceea, firele care ieseau din computerica al meu, nu mi se pareau atat de multe. Insa atunci cand era de facut curatenie generala in camera, aveam o mica jena si ceva pr0n verbal la gura.

Insa nici de wireless-uri nu aveam bani si nici tupeu sa cer la parinti, mai ales ca era in vremea in care chiorbetele ala de Ciorbea ne zicea sa mai strangem cureaua la fiecare doua zile.

Asa ca noi inca rezistam eroic cu toat acea panza de paianjen din camera. In schimb nu o pot uita pe bunica-mea care a venit la noi si a intrebat-o pe mama daca nu ne-am facut firma de vandut cabluri, ca a vazut o gramada de cabluri sub masa la noi in dormitor.

La un moment dat insa ne-am hotarat ca trebuie sa le organizam si sa le trecem printr-un canal din ala din plastic, asa cum vazusem la unul din vecini. Da’ milogi cum eram, am luat din ala ieftin din piata.

Cred ca daca il faceau din paine era mai rezistent. Frate pocnea din toate incheieturile. Logic salvarea a venit de la MAESTRUL SCOCI. Din ala maro si lat! Asa tiganie rar mi-a fost dat sa vad. Noroc ca a venit taica-meu cu solutia salvatoare:

PUNE-TI BA SI VOI UN PRES PESTE PORCARIA AIA, CA RAD SI CURCILE DE VOI!

Si uite asa am avut noi timp de patru ani, peste mocheta un manunchi gros ca pe mana, acoperit cu o jartea de covor taranesc, care oricum era mai frumos decat scociul ala lipit cu picioarele. Si aporopo de acest manunchi nu pot uita 2 intamplari tari de tot.

  • Era primavara si ai nostri au cumparat 20 de pui pentru bunica-mea la tara. Doar ca o noapte a trebuit sa ii tinem in bucatarie, ca i-am luat de joi si noi de abia vineri plecam. Ei bine unuia dintre ei i s-a facut chef de plimbare, Si usor usor a ciupit cutia de carton, a iesit prin gaurica respectiva si TZUSHTI la noi in dormitor. Eu, probabil ca in trecere la baie dadusem pledul dupa fire jos si „zburarorul” a avut LIBER la ciupit. Vreau sa va spun ca dimineata era plina toata camera de bucatele marunte, marunte de scoci. Logic, ca orice student normal la cap calculatorul meu nu era inchis. Ca se cam incingea si mereu aveam ceva de fcaut la interior. Asa ca „inaripatul” dupa ce s-a plictisit de ciupit cabluri, exact acolo si-a gasit culcus de odihna
  • Iar a doua faza tare a fost cu pisoiul meu cel „agitat” Luca. Mic fiind, gasea mereu un motiv de joaca. Intr-o zi mi-a desfacut toate doapele de plastic colorate de la suruburile cu cap inbus, pentru mobilele de pal melaminat. Era foarte interesant pentru el sa le scoata de acolo. Si dupa ce le-a terminat, ce credeti ca si-a spus? VREAU ALTA JUCARIE! Si nu a durat mult pana sa gaseasca – CABLUL DE NET. Pe care (pentru a ne oferi „tacamul complet”) l-a si ros. Nu vreti sa stiti cat l-am alergat prin curte si cate promisiuni de genul „TE CALC PE CAP BESTIE!” si-a luat in seara aia

In rest probabil ca de spus despre aventuri de genul asta ar mai fi o gramada. Insa mai lasam si pentru un eventual episod urmator.

Andrei
KIP IN TACI 

3 comentarii publicate

  1. ee, stiu cum e. la mine trec cablurile dintr-o camera in alta (pe langa pereti, pe pereti, pe sub mobila, pe la semi-inaltime). la 4 calculatoare, cate s-au strans in timp, lipsea exact un pustiulica de cateva luni. cand incepe fratemio sa mearga trebuie sa folosim clasicul scoci si sa lipim cablurile de tavan

  2. @Marius – mult nu mai am nici eu pana la momentul cand gandacul nostru va incepe sa alerge prin casa. Si nu imi fac probleme ca se va impiedica de ele ca sunt deja prinse bine de la pamant, ci mai repede imi fac probleme de faptul ca ii va placea sa traga de ele, dupa modelul SA VAD CE FACE!
    @rasvan – Mersi de apreciere! Te mai astept si alta data! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. pligg.com
  2. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*