JULICA ne loveste cu MOTANUL MOGUL si Groparu’ cu Twitter-ul!

Sal’tare
Vineri va povesteam ca Petreanu nu a avut ce face si l-a lasat pe Julius sa aibe grija de bloaga sa. Asa ca dementu ce credeti ca si-a pus in cap? sa il scape pe Vlad de serviiul stresant. Dar asta stiti deja de vineri. Ce nu stiti, e faptul ca omul a scris despre blogul sefului mare de la Antene. Si nenea asta nu s-a suparat. Ba mai mult si-a declarat intentia de a scrie la Daily Cotcodac. Asa ca nea Julica acu face sondaj de „opainie” sa vada daca il primeste. Daca o tine tot asa, cred ca o sa ajunga asa cum ii zice Arsulici:

Haoleu, in ritmul asta, Daily Cotcodac va avea mai multi autori decit cititori…

Stati pe aproape, ca e mare hai! P.S.1. Era sa uit. Groparu, de la care ma servesc eu cu zambete de vineri are acum si cont de Twitter – @groparuro. Si sunt convins ca va fi mare hai si pe acolo! P.S.2. Dupa ce i-am dat PUBLISH articolului a vazut cine e de vina pentru contul de Twitter al Groparului – cica il cheama Razvan Antonescu. Sa ne traiesti mare sef si sa mai faci gesturi d’astea!

Andrei
KIP IN TACI

(Sursa imaginii Dan Carlan)

4 comentarii publicate

  1. Am asa o vaga impresie, ca e o miscare inteligenta de promovare, plecarea lui Petreanu. Si e facuta fain de tot.
    Ma de scris propriu zis nici eu nu cred ca scrie personal la tastatura, insa ideile principale mi se par destul de apropiate de ideile pe care le exprima in media, asa ca eu cred ca sunt ale lui! 😉

  2. imi place ce face iulian cu blogul lui petreanu. nota buna si pentru cool mogul desi nu cred ca scrie el personal.

  3. Incet, incet, parca-mi schimb parerea despre mogul, si asta ma cam ingrijoreaza… (Evident, doar in bine se poate schimba!)

  4. Eee atunci nu pot decat sa ma bucur, ca am participat si io la schimbarea sta in bine! Poate cu ocazia asta imi iese si mie de’o iunga de la careva! 😀 :))

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*