dragoste joaca

Redescoperim IMPREUNA, redescoperim joaca!

In loc de A FOST ODATA… joaca!

Imi aduc aminte ca eram copil sa prietenii sau rudele parintilor mei veneau la noi cu scopul precis de a juca rummy, canasta sau wist. Anii au trecut. Noi ne-am marit si am devenit parte a echipelor de jucatori. Si era frumos, pentru ca era o emotie si o altfel de comunicare.

Era placerea pentru joaca, pentru provocare si mai ales placerea maturizarii. Ma simteam la varsta adolescentei un adult si imi placea ca jocul imi conferea o cantitate de adrenalina pe care nu o gaseam in alte activitati.

Apoi in loc de SI FAT FRUMOS A PLECAT…

Si pentru ca toata acea joaca mi-a format abilitati si mi-a oferit o cantitate de EMPATIE cu care mandresc si acum, ma simt dator sa ii invat si sa ii trec prin aceleasi experiente placute si pe copiii mei.

Asa ca atunci cand am auzit de initiativa celor de la Centrul Comercial Auchan numita Bucurie Impreuna, am simtit ca suntem „gand la gand cu bucurie”. Asa ca primul gand a sunat cam asa: NU TREBUIE SA RATEZ IMPARTIREA ACESTEI FRUMOASE VESTI. Iar jocul de rummy, care e centrul acestei campanii jucause, chiar este unul de interesant.

Si in loc de A DURAT LUPTA CU ZMEUL TREI ZILE SI TREI NOPTI…

Pe pagina lor ne putem juca online si ei ne premiaza instant cu kit-ul de joacă în familie – o colecție de 8 provocări amuzante pentru întreaga familie și un joc de rummy.
Dacă ai ajuns în centrul comercial si ti-ai ridicat premiul de la #HappyTeam, pregăteste-te de o vacanta super distractiva in familie la Disneyland Paris!

#HappyTeam este un serviciu special dedicat clienților Centrelor Comerciale Auchan, format dintr-o echipa de oameni energici, care vin in intampinarea nevoilor clientilor. De la ei poti ridica kit-ul de joaca – in fiecare zi de vineri din campanie (26 mai, 2 și 9 iunie) in intervalul 16.00 – 20.00.

Ne-ar bucura foarte tare si ajutorul tău. Da de veste în comunitatea ta despre aceasta aplicatie www.bucurieimpreuna.ro, astfel incat un număr cât mai mare de parinti si copii sa intre pe aplicație, să se joace, sa vina sa isi ridice kit-ul cu jocul din Centrul Comercial Auchan. Și nu în ultimul rând să se înscrie în cursa pentru câștigarea unei excursii cu toată familia la DisneyLand.

Si in loc de AU TRAIT FERICITI, PANA LA ADANCI BATRANETI

Pentru că există încă voci care cred că cei mici sunt copii și trebuie să se joace singuri și nu împreună cu adulții, echipa asta de oameni frumosi au adus pe platforma specialisti care să sustina si care sa ofere argumente in acest sens, fiecare cu experienta in domeniul sau de activitate.

Ei ne ofera motive clare pentru care jocul în familie trebuie să însemne momente de bucurie. Te invit să citești interviurile lor si daca simti ca sunt valoroase si interesante, poate le impartasesti comunității tale.
Insa cum „DOAR CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA”, nici aceasta initiativa nu poate avea succes daca nu ne adunam mai multi.

Asa ca HAI SI VOI. Contam pe ajutorul vostru si va rugam sa folositi hashtagurile #RevoluțiaJoculuiÎmpreună și #BucurieÎmpreună pentru ca veselia si joaca să poata intra in cat mai multe case. Multumim că ești alaturi si speram ca 1 iunie să fie pentru toată familia un motiv de bucurie, împreuna!

Andrei
KIP IN TACI

dragoste joaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*