JEWEL, o bijuterie de cantareata, cum rar gasesti!

Sal’tare
Povestea incepe cu un link primit pe mediile de socializare sau o recomandare de pe YouTube. Si iata-ma cum raman mut de uimire. Descopar o voce de care ar fi trebuit sa aud (dupa cum suna) de muuult timp. De ce? Pentru ca e superba si pentru ca in mintea mea exista inca din copilarie ideea ca lucrurile bune ies la suprafata, ca uleiul in apa. Da’ uitea ca asta e doar o credinta prosteasca de copil. Viata reala e mult mai perversa si o voce frumoasa ca cea a fetii asteia numita JEWEL, nu are loc de curul lui Jeniffer Lopez, de pasaricile aratate din toate pozitiile de Paris Hilton sau Britney spears sau de aventurile terminate cu sau fara puscarie ale lui Lindsay Lohan.

  • Dupa cum ati putut citi si pe linkul de mai sus de pe Wikipedia, inceputurile cantarii le-a avut devreme. Apoi o perioada a trait destul de saracacios, dormind in duba sa. Era asa cum ea singura recunoste „homeless”. De acolo a ramas cu amintiri care au facut-o sa ia parte la campanii precum aceasta
  • Si uite cum a inceput ea sa cante cu chitara de gat si folk si jazz si multe altele. Un real trubadur al vremurilor noi. Sau ca sa o citez exact pe ea:

    I’m a modern day troubadour trying to find justice with six strings

  • Si daca tot vorbeam adineauri de „multe alte genuri” pe care le adopta, hai sa vedem cat de usor canta o melodie clasica. Sigur mi se pare ciudat si probabil si voua, sa o vedeti imbracata in blugi si maieut, la o cantare clasica, pentru ca suntem obisnuiti sa fie imbracate altfel. Insa uite asa se face lobby serios pentru acest tip de muzica, de care cei tineri se apropie mai greu, tocmai pentru ca au ramas atarnati undeva in vechime, unii dintre cei care indragesc stilul
  • Si Doamne cat ii pace sa cante in stilul taverna, in care a inceput cu tatal ei Atz Kilcher. E ceva ce vine din stilul in care a crescut in Alaska si in care a revenit acum, mutandu-se la o ferma impreuna cu sotul ei in Texas. E acel ceva care ii ofera farmecul pe care il are si care cred ca o ajuta sa ramana cu picioarele pe pamant.
  • Si pentru ca, dupa cum spuneam la inceputul articolului, viata nu e asa de simpla cum credeam eu in copilarie si pentru ca la „valorile” reale publicitatea nu se face singura, uite ca tanti asta a inteles si si-a creat sau i-a fost creata o retea de promovare formata dintru-un canal pe YouTube (unde face din cand in cand si video-blogging) si o pagina pe net in care ofera informatii despre activitatea ei

Cam atat. Sper ca v-am atras atentia si sper ca fiecare dintre noi sa mai descoperim macar inca o minune ca aceasta, sa o promovam si poate asa, mai punem un pic de umbra peste pseudo-valorile de care va vorbeam la inceput. P.S. NU plec fara sa va arat si o reclama interesanta si foarte funny facuta de ea, in cadrul unei campanii pe care am putea sa o numim NU SUNTEM URATI, CI DOAR DIFERITI!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imgine Weddingbee.Com 

2 comentarii publicate

  1. NU zic nu. Insa vezi tu fata nu are doar „filonul” Nashville. Pentru ca daca avea doar asa ceva, probabil era doar o cantareata buna de country. Insa e acel ceva care numit TALENT, care o face sa cante foarte bine si muzica clasica, e cael ceva care o face sa fie un partener de dialog foarte placut si mai ales are componentele necesare cresterii unui artist dezvoltat pe mai multe directii! Sau gresesc eu si sunt orbit de „anumite straluciri”?

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. avemblog.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*