Japonia… locul acela unde TOTUL e POSIBIL!

Credeati ca japonezii dupa FUKUSHIMA o sa stea sa isi planga de mila? Sau sa ridice vreun monument in cinstea tsunami-ului si sa dea vina pe oricine care le pica in cale?
Nu tataaa. Astia sunt oameni educati si cu capul pe umeri. In primul rand ei au inceput sa caute printre daramaturi, sa salveze ce mai era de salvat si daca au si gasit in total vreo 78 de milioane de euro, nu le-au ciordit, asa cum am fi facut noi romanii, ci le-au returnat, asa cum e normal. Dupa care au refacut in 2 saptamani o autostrada de 300 de km. Sigur ca pe noi ne bufneste rasul, umadica in 2 saptamani? pai in doua saptamani noi de abia ne prindem cam cat putem fura din refacerea unei autostrazi, nu sa ne apucam de ea. Insa trecem peste aceste amanunte, pentru ca noi inca traim intr-o realitate paralela fata de aia. Si dupa ce le-am facut pe toate cele amintite mai sus, ce ar mai trebui facut? Eu zic ca la acest moment ar fi mers un gratar cu mici si bere si niste „guristi” sa sarbatorim. E uite ca lor nu le plac nici manelele, nici micii si nici berea. Asa ca neavand aceste pasiuni intelectuale care ne caracterizeaza pe noi s-au gandit sa faca o centrala eoliana care sa produca cam cat una necleara. Iata detalii aici.
MAI PUTEM SPUNE CEVA? Poate doar sa stingem lumina si sa bagam capul in pamant ca strutii, rusinati de neputinta noastra.
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Pai am mai zis de multe ori:
    * Probabil vreo doi ani ar fi avut tiganii fier vechi de vandut
    * Portofele la politie ar fi fost aduse vreo 5 (asta cu indulgenta)
    * Si probabil noi am fi umplut cu monumente in cinstea nefericitului eveniment in loc sa ne apucam de munca!
    Ce sa ii faci daca suntem tristi si puturosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*