IUBIREA, sarbatorita in Februarie

Da stiu, veti spune ca e un pic cam „trasa de par”, faza cu Iubirea de Sfantul Valentin. Insa (nu stiu cum!) la noi chiar s-a potrivit cumva. Este de vina probabil si faptul ca noi eram deja obisnuiti cu Dragobetele, iar cei care nu stiam de el, ne-am bucurat ca l-am descoperit. Si ute asa am facut din a doua jumatate a lunii Februarie o perioada a Iubirii. Si intre timp, uite ca Centrele Comerciale Auchan vor sa mareasca PERIOADA IUBIRII si incep frumos cu urmatoarea initiativa:
In Centrele Comerciale Auchan Titan și Pallady din Bucuresti,

Se sarbatoreste iubirea și cred in suflete pereche

… pe care le invita sa fie alaturi in perioada 10 – 24 februarie!
Poza mea si a Liviei facuta in cadrul campaniei lor arata asa:

iubirea

Daca si voi doriti o astfel de poza in zilele de miercuri și sambata sunt zilele in care sufletele pereche se distrează şi se fotografiaza impreuna, in cadrul unui decor special dedicat iubirii.

#BucurieInstant este jocul de pe totemul digital cu componenta Kinect. Indragostitii se pozitioneaza in faţa ecranului, isi aleg scenariul preferat si la final își pot face o poza si inrama momentul romantic petrecut impreuna. Happy Team* va surprinde dovezile tandre de iubire și le va răsplăti cu bucurii neașteptate.

Sufletele îndragostite se fotografiaza si dau culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicaţiei digitale dedicate. Jocul #IubiriDePusInRama este o aplicaţie distractiva la care puteti participa unul sau doi jucători. Acesta este pus la dispozitia vizitatorilor pe o tabletă prin intermediul reprezentantului Happy Team.

La finalizarea jocului, participantii se vor inscrie automat intr-o tombola ce le poate aduce premii săptămânale:
– voucher la SPA pentru 2 persoane,
– ședintă foto profesională și un voucher pentru achiziţia de decoraţiuni interioare
– plus marele premiuun city-break în orașul iubirii, Paris.

Iubirea nu se poate masura, dar puteti s-o dăruiti fara masura. Asa ca ei va aștepta sa imortalizati si sa va puneti iubirea in rama în Luna Iubirii!

*Despre Happy Team
Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*