Iubesc Bucurestiul/Urasc Bucurestiul… se intoarce!!!

Sal’tare
Desi poate unii dintre voi va amintiti ca reuseam sa gasesc destula energie sa ma mai supar pe „inteligentii” nostrii edili ai capitalei si sa fac spume la gura. Sa ma intreb de ce dracu nu termina cacatul ala de pasaj la Basarab in termenul promis si de ce mai cer amanari, de ce Calea Giulesti e din nou sparta si rupta in bucati, de ce in fata casei de casatorii a sectorului 6 e de vreo 4-5 ani un continuu santier, de ce in mijlocul Bulevardului Pieptanari se lucreaza, de ce la iesirea spre Giurgiu din Bucuresti nu se reuseste asfaltarea corecta la liniile de cale ferata dezafectate de acolo, de ce langa Primaria Mare de abia acum se asfalteaza portiunea de strada dintre Brezoianu si Primarie? Insa nu ma mai chinui singur, ca nu mai sunt masochist. Am invatat ca mai bine vorbesc singur intr-o punga, ca oricum si daca ma duc si scriu pe o lozinca in fata primariei tot nu voi primi raspunsuri. Insa ma bucur mult cand vad ca mai exista inca oameni optimisti. Cine e acel visator care crede ca scriind pe blog va putea schimba macar un concetatean? Uite o bucuresteanca suparata foc pe concitadinii ei, pentru ca nu reusesc sa fie mai mult decat niste nepasatori pe langa care trece viata ca apa peste pietrele de rau: Lejer de acomodare!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Salve…am lipsit o vreme… acum am revenit cu forte proaspete… Asa ca am bagat si eu un articol despre Bucuresti si am zarit asa ca am fost eliminat din blogrollul tau… Salve!

  2. de vreo 4 ani trec aproape zilnic pe lângă o groapă. nimic neobişnuit, atât că e lângă gardul primăriei sectorului 4.

  3. @Vizy – nu ai fost eliminat. Eu am pierdut tot blog-roll-ul la trecerea pe „.ro” si acumm il refac usor usor, insa pentru fiecare om care intra in blog-roll din nou, iar la tine inca nu mi-a venit inspiratia ca sa iti fac o prezentare! Insa vine, vine, nu-ti face probleme!
    @Ametzitul – clasic deja la noi la romani. Sau poate o fi pe post de samantza! Ca nu mai au deloc gropi in sectorul 4! :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*