Istorie, femei goale si lenea contemporana!

Trecand ca in fiecare zi pe langa picioarele ale de la viitorul Pasaj Basarab, ma intrebam cum va scrie istoria despre perioada asta. Iti dai seama ca in conditiile in care lumea stie despre secolul trecut ca mai mult de 2 ani nu dura ridicarea unui pod dea semenea anvergura, isi vor pune serios problema:
BA PAI SI LA ALA DE CE CONSTRUCTIA A DURAT 4 SAU 5 ANI? MAI ALES CA MIJLOACELE EVOLUASERA!
Sigur ca (probabil pentru a „mai indulci bomboana”) se vor gasi si motivatii. Insa cred ca ceea ce traim noi acum va fi o parte urata a istoriei. Sau oare toata istoria a fost in general urata, insa au stiut istoricii sa o „imbuneze” sau sa o „infloreasca” din condei?
Si apropo tot de istorie… OARE FEMEILE GOALE CARE SUNT PESTE TOT, VOR RAMANE?
Adica va aminti cineva de playmate-urile din revistele de adulti in vreuna din paginile de istorie, daca sa zicem unele din aceste reviste vor disparea? Nu de alta, dar in fond si la urma urmei e si asta ARTA. Pozele cu EA goala sunt si ele niste tablouri contemporane. Asa ca eu as milita pentru crearea unui muzeu al femeilor goale din aceasta perioada, pentru ca e pacat sa se piarda.
De ce zic in titlu si LENE? Pentru ca in opinia mea, cam toate problemele acestei perioade sunt cauzate de LENE tradusa prin oferirea de confort. Si odata ce omul are parte de CONFORT OPTIM sau MAXIM, nu mai simte nevoia de EVOLUTIE. Pentru ca (sa fim seriosi), toate ideile bune s-au nascut din NEVOIA unora de ale fi mai bine. Asa ca eu pledez pentru mai putin confort! Voi cum pledati?
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Sincer, eu nu stiu nici cine a fost saptamana trecuta prin cancan sau click. Apropo putina atentie la tastat..
    sorin’s last blog post..Radoi in sus, Radoi in jos

  2. Da ma da o gagica ca Anna Lesko, nu prea are cum sa nu iti ramana in minte si deci in istorie!
    P.S. Stiu ca mai fac greseli, insa timpul pentru blogging e din ce in ce mai putin! 🙁

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Istorie, femei goale si lenea contemporana! | Parerile Artistului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*