Intr-o lume cu prea multe ISPITE – Jurnal de tatic – Ep. 85

Sal’tare
Aseara Matei mi-a pus o intrebare de 1000 de puncte:

Tati de ce trebuie sa dam noi bani, ca sa cumparam?

Chiar am fost inspirat in acel moment si i-a spus:

Pentru ca trebuie sa le multumim si noi cumva oamenilor care au muncit sa faca acele bombonele sau acele haine sau celor care au adus acele fructe si legume pana la piata!

Si daca nu eram atat de inspirat? Sau daca Matei nu imi punea aceasta intrebare? Sau daca ispitele si informatia negativa, care il inconjoara, vor fi mai puternice decat educatia data acasa? Ei bine am gasit o solutie. Cursurile de educatie financiara. Ce e in ele? Pai niste oameni bine intentionati au pus povestiri ilustrate, cu ajutorul carora sa poata fi educati copiii nostri la materia numita BANI, in asa fel incat acestia sa nu le devina SCOP in viata, ci sa ii perceapa ca MIJLOC de existenta. Atat si nimic mai mult! Ideea am auzit-o in emisiunea Ora de business (La minutul 31 vorbeste despre acest subiect). Apoi am citit si un articol interesant pe Gandul.Info si am mai navigat si prin alte locuri in care scria despre acest subiect! Ce parere aveti? V-ar placea ca mititeii vostrii sa invete asa ceva?

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. usor de spus si greu de facut. asa din gura o spun toti, dar goana dupa bani este o boala generala, din pacate. dupa cum ziceai si tu, int-o lume cu prea multe ispite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*