inspiratia
inspiratia

INSPIRATIA si PARADOXUL zilelor de LUNI!

E clar ca niciunuia din noi nu ne plac zilele de Luni (fara doamna Inspiratia) si saracele de ele si-au luat o gramada de „vorge grele”. Cu totii stim vorba „LUNI NICI IARBA NU CRESTE!” sau „LUNEA NU DAU BANI, CA IMI MERGE RAU TOATA SAPTAMANA!” Insa, cel putin din punctul meu de vedere, seara de luni este cea mai buna din punct de vedere al inspiratiei. De foarte multe ori acum imi vin ideile pentru toata saptamana si le crerionez rapid in DRAFT.

inspiratia

Si totusi ce vreau eu de la acest post? De ce m-am apucat sa va spun toate aceste „intimitati”?

Pentru ca am chef sa va incurajez ca atunci cand va vin idei, de scris, de desenat, de compus sau de orice alta natura sa nu le lasati sa plece. INSPIRATIA e o „dama de companie” rara si cu toane, asa ca profitati de ea, cand „va face curte”, altfel s-ar putea ca atunci cand veti dori sa „o faceti voi pe ea” sa nu se mai poata.

Inspiratia – Ajutorul cel mai bun al SUCCESULUI

Plus ca cine stie, poate in unul din voi, cei care cititi aceste randuri, sta vreun Henri Coanda sau poate un Paulescu sau poate un Mircea Eliade. Si credeti-ma ca astia nu au ajuns celebri zicand

MI-E LENE SA AM DUC PANA LA BIROU SAU PANA LA MASA DE SCRIS SI SA CREIONEZ IDEEA ASTA! sau AZI NU ESTE CU MINE INSPIRATIA!

Si daca ceea ce am scris eu acum te-a inspirat, nu mai sta pe ganduri, deschide un document nou si pune ideea care ti-a venit. Dupa aceea reveniti si spuneti-mi si mie ce v-a iesit! Daca va place sau dac ami e de lucru la acel CEVA!

P.S.1. Oare sunt singurul care „devine vulcan de energie” luni seara sau mai sunteti si altii?
P.S.2. Si tot acum am chef sa citesc posturi motivationale, ca acesta dupa Succes Dublu!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Pe mine ma enerveaza faptul ca imi vin in minte idei in cele mai ciudate si neinspirate momente. dar de obicei am telefonul la indemana si-l folosesc pe post de reportofon. cand nici telefonul nu ma ajuta de obicei sun o persoana :).. si ea tine minte tot ! ;)) Nu prea tine cont de zi..

  2. Ce tare idee! Io la asta nu m-am gandit! Insa folosesc cu incredere rubrica NOTE din telefon, sau hartiutele pe care le infund prin buzunare! 🙂

  3. Nu stiu daca sunt mai ‘ganditor’ luni seara insa si eu fac la fel cand vine vorba de inspiratie. Iar daca nu apuc sa scriu postul undeva, un fisier ceva .. scriu macar titlul si la ce vreau sa ma refer sau mi le notez pe o foicica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*