Inainte de NOAPTEA cea Mare !

Sal’tare
Uite cu ce ma ocupam io pe 31 decembrie, inainte de revelion, pe un calculator nelegat la intertnet.
***
E seara Revelionului. Mai sunt 5 ore pana a acel mirific miez de noapte si nu ma mai incerca nici un sentiment. Parca nimik nu mai e asa puternic ca in copilarie. Acel 12 nopatea parca il simteam ca fiind hotarul dintre 2 ere. Imi venea foarte greu sa ma despart de vechiul an. Scriam in data din caietele de teme pentru scoala, inca mult timp vechiul an. Recordul l-a constituit un an in care de abia la inceputul lui martie am reusit sa nu mai gresesc. Cred ca era anul 87 sau 88! Sigur ca pe de o parte imi dau seama ca e vorba de faptul ca noaptea asta mirifica, insemna caderea multora din “restrictiile” intregului an. Acum noptile pierdute sunt deja lucruri obisnuite. Mai erau si obiceiurile de pe la tara, care mi se pareau mirifice. Astazi ma scarbesc, pentru ca cei care inca le “respecta”, nu o fac decat pentru ca dupa aia o sa mai apara ceva vin pe masa, din ceea ce iese de la colindat. Sigur ca si televizorul e de toata jena. Incercam sa facem revelioanele “live” sau “speciale” si ne ies niste FAAASURI de mare angajament. Ajung sa aibe cifre mai bune de “audienta” emisiunile de a doua si a treia zi, din ciclul “SA NE REAMINTIM ALTE REVELIOANE”. Trist nu-i asa ? Si totusi cu totii va intrebati cum nu vede optimistu’ asta incurabil din mine si ceva frumos in toata nebunia asta numita REVELION. Ba vad! Cum a fi unul superb. Intr-o cabanutza cu prieteni vechi, cu muzica felurita si fara “legatura” la lume. Fara TV, fara RADIO, cu telefoane mobile prezente, dar cu acoperire la vreo 200 de metri de cabana. In asa fel incat sa nu se stea toata noaptea pe telefoane, ci intreaga noapte sa fie doar pentru a celebra plecarea VECHIULUI si venirea NOULUI. Sigur ca daca acest loc ar fi o cabana in munti si daca peisajele din jur ar fi mirifice, tabloul ar fi perfect.
Eu am la activ, trei asemenea revelioane si niste amintiri de nesters. Treceti-va si voi in lista cu “TO DO-uri” de anul asta sa petreceti astfel revelionul si va promit eu ca nu va va parea rau.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

  1. Mie mi-e dor de momentele cand scriam si primeam felicitari.. nu mesaje luate de pe net – ca ne dor degetele sa scriem ale povesti stupidutze ( spun eu) si nu simplu LA MULTI ANI!!-

  2. @Bear – sa fie si sa nu uiti sa faci poze !
    @Yo – eee ce sa ii faci, daca POSTA ROMANA ie scumpa. Da’ las ca poate reuseste Fanel sa devina presedinte si o sa interzica toate telefoanele mobile si atunci sa vezi cum redescoperim noi felicitarile !
    😀

  3. nu e obsesie, ba dimpotriva, eu nici nu ma uit la tv in general… am o parere foarte proasta despre aproape tot ce se difuzeaza. As i said, pur si simplu e din atmosfera. aaaanyway 😀

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Artistu zice… » Revelionul ARTISTUlui… ATUNCI si ACUM!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*