imaginatia

Imaginatia: Fata aceea care ne ajuta pe toti!

Sal’tare. Acum doua week-end-uri cand am fost la Digital Parents Talk #7, baietii mei si imaginatia lor au participat la un atelier sustinut de Liviana Tane. Atelierul era parte integranta a campaniei organizata de Cartoon Network si numita Atelierele Imaginației CN.

De ce o fac?

Pentru ca imaginatia este „arma” cu ajutorul careia unii copii sau adulti au devenit savanti. Plus ca imaginatia ne ofera deschidere catre a fi empatici si catre vise. Si nu in ultimul rand imaginatia creeaza POVESTI. Adica acel CEVA care ne face viata mai frumoasa din copilarie pana la batranete.

Care este rolul celor mici in acest joc frumos? Imaginatia?

Ca parte a Atelierelor Imaginatiei Cartoon Network, portal online unde cei mici pot invata cum se realizează desenele animate preferate, concursul ii încurajează pe copii să dea frau liber imaginatiei si sa creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animatii. Cartoon Network a incurajat intotdeauna tinerele talente, al căror numar a crescut semnificativ in ultimii ani.

Mai mult decât atat, in studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucreaza o multime de tineri talentati, care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate in întreaga lume. Acest lucru, dar si faptul ca telespectatorii CN trimit foarte des creatiile lor au reprezentat un motiv in plus pentru a le face cunoștinta fanilor Cartoon Network cu minunata lumea din spatele desenelor animate.

In loc de… AM INCALECAT PE’O SA SI V-AM SPUS POVESTEA ASA…

Copiii vor avea posibilitatea de a-și înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animație. Marii câştigători ai celor trei categorii vor primi câte o tabletă grafică, dar şi alte premii Cartoon Network. Concursul se desfăşoară până pe 2 iulie 2017.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul Imaginatia Asa ca nu mai stati pe ganduri. Luati un creion colorat, o foaie de hartie si dati frau liber imaginatiei. Cine stie? Poate chiar voi veti fi realizatorii desenelor de maine ale CARTOON NETWORK.

Andrei
KIP IN TACI

imaginatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*