Ieri vorbeam de LAPTOP, azi mai vreau unul!

Sal’tare

In postul de ieri va povesteam cat de bun e un laptop la casa omului si cat de mult bine iti aduce. Ei bine ce am uitat sa va spun e faptul ca la noi in casa e deja un mic razboi pe el. Nici eu nici mandra-mea nu mai avem chef sa lucram pe vechiul desktop si alergam dupa „minunea mica”. Asa ca azi m-am hotarat sa pun capat acestui razboi si sa incerc sa castig inca un laptop la un concurs.
Ce concurs? Pai cel oferit de Bani Pe Post. Adica un Asus Eee PC 1000HA.
De ce fac concursul ei? Pentru publicitate logic. Insa imi place cum spune Razvan Serbu, directorul general al BPP

Am decis sa organizam acest Concurs pentru a atrage atentia companiilor asupra blogosferei romanesti. Suntem de parere ca Web2.0 are suficienta vechime in Romania pentru a constitui o forta in domeniul informatiei din tara noastra. Bloggerul roman s-a maturizat si acum este momentul de a investi in blogosfera romaneasca. Evident, prin acest concurs vom ajuta un blogger sa-si poata scrie mai usor materialele, punandu-i la dispozitie un minilaptop de ultima generatie

Ca sa nu isi auda vorbe prin on-line baietii astia hotarati cica vor pune lista celor care se inscriu publica pe www.banipepost.ro si pe blogul site-ului http://banipepost.wordpress.com, pentru ca ca ora extragerii din 1 Noiembrie fericitul castigator sa stie clar ca a inhatat laptopul.
P.S. Acu tre’ sa recunosc ca prima oara cand am citit regulamentul, am crezut ca e o gluma sau un text funny si asa l-am si dat pe TWITTER. Insa noroc ca am vazut la alti colegi de blogosfera, ca altfel pierdeam ca fraierul sansa de a participa la „minunea” asta!
WISH ME LUCK!

Andrei
KIP IN TACI

(Sursa imaginii Supravietuitor’s Blog)

6 comentarii publicate

  1. da 🙂 ai dreptate, eu stau cam 10 ore pe zi cateodata chair 15 cu nasul in monitor:) si ma bucur tare mult ca am un laptop si pot sta intins pe perna sa tatez linistit. imagineaza-ti sa fi facut asta pe un desktop,. hell, no!

  2. @gabi – multa bafta fata draga!
    @Mihai – pai unul deja l-am cumparat – Acer Travel Mate 5320
    @Floryn – la desktop era mai simplu sa iti iei o tastatura si un mouse wireless!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*